Šta je novo?

Front Panel USB 3.0 Box

valjda ce se uskoro i kod nas pojaviti tako nesto

Kod nas još nigde nisam ovo video, ali trebalo bi da ih negde ima, ja se nadam. Probaj u Comtrade Shopu ili u Gigatronu.

Koliko to kosta u dinarima? Onaj njajjeftiniji od 79 kuna je cca 1070 dinara?

Poslednja izmena:
I meni bi ovo trebalo, konkretno za MSI P67A-GD65(B3) ploču... Ovaj panel se dobija standardno uz GD80 verziju, ali ne i uz GD65, a postoji odgovarajući konektor na ploči.

Zna li neko na koji telefon ili email da mogu da se obratim direktno MSI Srbija da se raspitam za ovaj USB3.0 panel?

Pa pogledaj na njihovom zvaničnom sajtu za Srbiju.

http://rs.msi.com/

Nigde nisam video telefon, ali trebalo bi da imaju email. Ako ne, idi na MSI forum i učlani se tamo i onda postavi pitanje u odgovarajućem podforumu. Link: http://rs.msi.com/service/forum/

I jel i dalje nema to kod nas da se nabavi?

asrock_890fx_deluxe4_4.jpg

Poslednja izmena:
Pa nemoguce da nema, jesi li siguran da si pogledao bas svuda i na svim mestima ?

Moze da se naruci iz Emmi, pozovi ih telefonom jer oni prihvataju posebne narudzbine. Ja sam tako preko njih kupio memoriju za moj laserski stampac a to nema nigde u Srbiji da se nadje. Ako hoces, poslacu ti detalje na privatnoj poruci, Slobomo.

Ja sam nasao i kupio, ako nekom treba na PM neka mi se javi da mu dam link ka sajtu.

Pa daj svima link, podforum je "Gde da kupim", tako da mogu linkovi.

auu :(
1500din :(

ovo realno treba da kosta 500din max

Poslednja izmena:
I kako se pokazao, pretpostavljam da si uzeo ovaj
Samo mi nije jasno koja je verzija posto ih ima tri razlicite, ako je verovati slikama?

Ja sada cekam ovaj da mi stigne za nedelju ili vise :)

meni sljaka ko zmaj kacim hdd eksterni, dobio sam gigabyte, pitao sam ih u cemu je razlika kaze kako koji imaju na lageru, dobijaju asus, gigabyte i msi...zato su slike drugacije...

na tvom vidim ne pise nista mozda je neki noname na mom bas pise gigabyte...ali dosta si ga i ti platio sobzirom da ga cekas nedeljama i da ga kupujes preko i jos postarina, koliko te izaslo sve u dinarima tj koliko ce te izaci?

1252din, i postarine je besplatna.

pa ja sam uzeo a 1500 i dobio za 1 dan, uzeo sam jos neke stvarice pa mi postarina isto bila gratis jer preko nekog iznosa na sajtu je ne naplacuju...znaci dao sam 248din vise ali nema cekanja toliko :) dobro je, ne znam koja je razlika izmedju zadnjeg bracketa, posto je on dosta jeftiniji, mada ko ce da se zavlaci pozadi, ali opet je bolje nego nista kad imas vise konektora na ploci a nemasgde da ih prikacis...

Evo ugradih panel.
Sljaka super :)

Prilozi

• 1.JPG
    1.JPG
    942.3 KB · Pregleda: 150
Vrh Dno