Šta je novo?

Front page 2003

• Začetnik teme Začetnik teme borab
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

borab

Čuven
Učlanjen(a)
29.06.2000
Poena
860
Kako je moguce da u sastavu office-a 2003 nisu implementirali FP2003?
Da li neko zna kada ce moci da se kupi FP2003?

Imas varijante i sa FP i bez njega. Konkretno moj office 2003 (CD 1) je bez FP, ali imam i CD 2 na kome je on i jos Visio 2003 Pro, Project 2003 Pro i Onenote 2003.

apolon je napisao(la):
...

Pa malo teze, osim ako nemas CD na kome "staje" 1084 Mb podataka.
uopste nije tesko, posto ja zaista IMAM takav CD! i vec sam ga instalirao na nekoliko kompova, bez problema...

Inace, cuo si za zip i rar? e, pa slicnim metodama moguce je komprimovati i vise od 1084MB na jedan CD! (primera radi, Knoppix Linux se nalazi na jednom CDu, a zauzima oko 1.5GB!)

ZoNi je napisao(la):
...
uopste nije tesko, posto ja zaista IMAM takav CD! i vec sam ga instalirao na nekoliko kompova, bez problema...

Ovaj disk doista postoji, imam jedan kod sebe...

ZoNi je napisao(la):
...

Inace, cuo si za zip i rar? e, pa slicnim metodama moguce je komprimovati i vise od 1084MB na jedan CD! (primera radi, Knoppix Linux se nalazi na jednom CDu, a zauzima oko 1.5GB!)

Pa, za zip i rar nisam cuo, nego cekam da mi ti ispricas. ctp;
A sto se tice office-a, znam ja za All in One, ali posto nisam video da se kod nas prodaje, vec samo ova varijanta koja ide na vise diskova, pomislio sam da si se zbunio. cheers

All in One je warez - editovana poslednja dva posta - nastavite ako hocete o Front Page-u...ali bez aluzija na All in One, please.

Nazad
Vrh Dno