Šta je novo?

Frka sa XP SP3..xD

hvala svima na pomoci,ali sam resio problem,onako kako sam najmanje zeleo da ga resim jer je postao nepodnosljiv...Evo sad opet imam 300gb free i skidam SP3....:d(a i rimuje se)....Bem ti,stvarno ne znam sta je ono bilo...

Izvinite sto cu izneveriti vasu znatizelju...:(

a ako neccesh ni toliko da se cimash oko toga ( recimo, instalirao si to nekim drugaricama/drugarima koji se bash i "ne razumeju" i klikccu po shvajsbuku i flash igricama, a mozze da se desi i da ugase tu app pa da se ne update-uje kad treba :p)

I manji off: Po meni najjednostavnija varijnta za sprecavanje "glavobolje" je predlaganje kupovine licence :)

Cena za Nod32 (za fizicka lica) je (cini mi se) oko 20e na godishnjem nivou + nekakv popust na studente itd.

Ovo ce definitivno spreciti pozive tipa: "A shta sam sad uradio :d " i sl.

Pozdrav! :wave:

Poslednja izmena:
ima jos jednostavnije: avira , avast, itd... zasto bi nekom placao za isti proizvod ako imas free, nelogicno, samim tim sto te verzije NOD-a , KAV traju ~godinu dana dok ne izadje nova verzija pa opet plati ako oces KIS 2010.... tuzno

@Scorpio: slazzem se, al' predlog je za one sa "jeftinijim ulaznicama" ;)

@zeljko: pa znash kako, nije isti proizvod, da jeste isto bi se zvao ,)
drugo, verzije AV programa na kojima se radi odn. razvijaju se, traju i kracce, shto je samo pohvalno
i ne.. ne placca se verzija programa nego korishccenje proizvoda u odredjenom periodu ( na godinu, dve, itd.), tako da dobijash upgrade na sve nove verzije koje izadju do trenutka isteka licence uz update AV baza
bar je tako za ova dva pomenuta, za njih znam jer radim svakodnevno u firmi sa dotichnima.. za ove druge ne znam..

generalno, ono shto se da primetiti na trzzishtu AV programa je da se programi nude "for free" dok ih firma ne razvije i "istera bug-ove" kroz korishccenje u realnom okruzzenju, a onda ponude pored "free" verzije i "pro", koja ima neku opciju vishe ili ova prva ima neku opciju manje
sad, tih programa ima ovakvih i onakvih, neki su dovoljno dobri a neki manje od toga, ali se svodi na to da se kvalitet uvek isfiltrira i na povrshini ostaju oni koji najbolje rade posao koji im je poveren
a kvalitet treba platiti da bi se razvoj nastavio i proizvod poboljshao..
s druge strane, nije dovoljno samo dati nekom novac u ruke i rachunati da cce on bolje da radi, potrebno je i motivisati ga da to uradi.. iz tog razloga podrzzavam i cracker-sku zajednicu, jer pronalazi "rupe" u njihovim proizvodima i "motivishe" ih da ih "zakrpe"
a to shto ljudi koriste "plod njihovog truda"? hmm, paa... kolateralna shteta, shta ccete.. :eyebrows:

pozdrav

Poslednja izmena:
sve si ti to lepo rekao ali iskustva ljudi govore drugo a imas i testova po netu pa citaj...
NOD i KAV nisu losi ali nisu ni superiorniji od Avire na primer .... a sto se tice zasto Avira, Avast nude free verzije jer taj da su relativno nove firme u pitanju i da su se na takav potez odlucile.. i svaka cast jer AV netreba platiti NIKAD, ako nekom treba vise taj neka plati sto mu je drago...

A NOD i KAV se placaju jer su vremenom stvorili ime i mit o superiornosti ... tako da nemaju potrebe da dele ista besplatno nego im je jedini cilj da oderu kozu sa ledja i sede na bahamima...

Kvalitet se nemeri kvantitetom i kolicinom kesa jer ni ja a ni ti neznas kako ga koja firma trosi i za sta......

ima istine u tome, al' cce tek vreme pokazati kvalitet
a na shta troshe lovu je njihova stvar, jer cce nerad na proizvodu i propusti dovesti druge na njihovu poziciju, u chemu zdushno pomazze cracker-ska zajednica :eyebrows:
ako ne vrede, bolje da ih se brzo srushi nego da svi zajedno polako propadamo
okrutno zvuchi, al' je bolje tako..

pozdrav

Vrh Dno