Šta je novo?

Freshcoin [FRSH]

Ovo nema veze sa freshom,kolega je tu trazio x11 kernel bilo mi mrsko trazit tu temu,da ne bude zabune... Skines taj sgminer sa linka sto sam stavio,uzmes .conf file ako si prije koristio x11,ubacis ga ,pustis miner da napravi .bin file,skines wolfov .bin file ,preimenujes ga sa ovim sto ga je miner napravio i kopiras ga u sgminer folder da bi zamjenio tvoj .bin...to je to,nacu x11 temu pa cu okacit svoj conf

Znam da nema veze za fresh da je x11 u pitanju to i trazim, sve sam to isprobao kao sto si napisao i dobio 3.5mh/s sa R9 280X :(
Moze haj okaci u drk temi da probam.

Poslednja izmena:
pa menjacnica bi bila dobra, jer bi se mogao kupovati fresh (jer je bolje kopati neki x15 pa sa tim BTC-om kupiti FRESH, jer se tako dobije i duplo vise resha)

Bas zato sto NEMA menjacnice, pa ne mogu da ga kupe - skace mu i cena, tj vrednost.
Svi bi kopali nesto trce i onda na menjacnici kupovali od onih koji su u ranoj fazi zgrabili tone novcica, po bagatelnoj ceni, a time se kopanje fresh-a direktno ne isplati.
To sto nema menjacnice je vise fer za one koji tek ulaze u pricu. A i tera te da kopas novcic koji zelis.
Ovako je mreza stabilnija tj jaca.

Sem toga, dopusta da se formira i upotrebna cena fresha.
Po meni ne bi ni trebala menjacnica dok ne zazivi upotreba coina.

Sustina je sledeca - hoces FRESH - kopaj ga.

Slazem se sa ArrowSatom u praksi i napravili smo varijantu prodaje coina da ne zavisimo od menjacnica, ne kazem da ga ne treba biti, samo da nije hitno neophodno...pored spaincoina imas jos masu coina koji stoje i miruju teslacoin itd itd. Po meni je sistem menjacnica pogresan i ne treba ga gledati kao moranje jer je svrha crypta njihova upotrebna vrednost. To sto su svi coini na menjacnicama ne znaci da je i dobro jer se pokazuje da nije, masa ljudi pada, menjacnice pucaju, ujeo vuk magarca itd itd.

U praksi je i projekat osmisljen sa mislju da budemo nezavisni od menjacnica sto ce se i pokazati. Ako hoces fresh kopaj...mozda cemo jedino i ranije krenuti sa jednom idejom za fresh koju smo planirali malo kasnije :)

Cekaj ne kreci nista dok ne popunim i fond 1 na online.fresh.net :)

inace cena fresha kada se pojavio je bila oko 5000-6000.... secam se da sam trgovao sa njim kada se pojavio...

To ce biti dodatak samo na ovo sa opcijom da nam jos manje treba menjacnica :) iako ce uvek trebati naravno :)

@felix

da da 5k i tu su ga ljudi kupovali, onda je padao kao i vecina valuta pa su ga jos kupovali do 2-3k i onda je poceo da umire

dok ga vi niste odkupili i unapredili :)
inace pratio sam ga stalno od kako sam cuo za ovu vasu pricu.... malo mi je zao sto nisam kupio vise kada je bio ispod 1000....
sada ga kopam...
ako se pojavi negde i bude ispod 2000 kupicu jos neku kolicinu :)

Pa u praksi smo dogovorili sa savaletom da udjemo a izbor je bio jednostavan, najjeftiniji za kopanje i veoma stabilan i cist kod + sto je savale super kao developer

posto se sada isplacuje 10 fresha po bloku.... dali ce biti nekih promena za isplatu po bloku kada freshe pocnu da se vracaju nazad?>
kao ce se to regulisati?
dali ce kopaci imati uvid u to koliko koina i kada je vraceno u blockchain?

posle 442080 bloka ide samo fee, potroseni freshcoini u igricama automatski idu u taj block sa fee stim da cemo smanjiti transakcije na prenos freshcoina na veoma malo!

Ima li neki datum poslje kojeg se nece moci investirat u fond 1?

Nema, sve je za sada neograniceno, ako bude promena znace se unapred

Gledam sada u fond 1 investirano 458k fresha nije to bas neka velika cifra, vjerovatno ako nesto bude od ovoga tek ce ljudi navaliti :d, vidim diff raste sve teze freska kopat.

To i ja kazem, zato ce se tu doinvestirati konstantno :), ova kolicina se na 2 bolje igrice potrosi za mesec dana

jeste, u pravu si... nisam se logovao samo sam video da je pocetna stranica radila... :)

jel samo tema mrtva ili i novcic. sta se desava sa igricom i implementacijom

ko je do sada cekao par dana mu nece igrati ulogu ;-)

radi se implementacija, uradili smo dizajn sada ide spajanje APIja sa igricom, sutra bi trebalo da objavimo video i onda ide i igrica...sve je super zivo :)

ko je do sada cekao par dana mu nece igrati ulogu ;-)

nije bas tako, kopati nesto i nista nije isto. potrebna je veeeelika vera da novcic uspe, narocito u ovo vreme. kopao sam ali dosta, nemam poverenja u sr-prc novcic, mali smo da bi nesto uspeli da proguramo

Poslednja izmena:
Za sve je potrebna vera, i da ce cena ici gore na moneru i darku itd itd. Ja sam usao da radim na coinu i kopam ga 7 meseci vec konstantno, potrosio/investirao sam mnogo vremena i znanja kao i novca za njegov napredak i opet moram da imam veru :) . Idemo iskreno sa communityjem i ne bih se geografski to ogranicavao, jer je u pitanju kripto, internet, sposobnosti tima/pojedinaca u timu. Mislim da odakle dolazimo je manje bitno u ovom slucaju, da prodajemo automobile bio bih saglasan sa tobom.

Poslednja izmena:
evo ga dizajn za koji je povezan API (uvezujemo API za ovo), uskoro ide i video a neposredno posle toga je i igrica online :)

HUNGRY DUDE!

BUYitems-1.jpg

u koliko stranih novcica sam verovao, samo zato sto su navodno iza njih stajali neki bitni ljudi ....
u ovaj verujem zato sto je prvenstveno dobra prica iza njega....
vreme ce pokazati ostalo.. :)

u koliko stranih novcica sam verovao, samo zato sto su navodno iza njih stajali neki bitni ljudi ....
u ovaj verujem zato sto je prvenstveno dobra prica iza njega....
vreme ce pokazati ostalo.. :)

bitni ili nebitni, to je relativno, vazno da li su prevaranti ili ne trece nema :) Vreme pokazuje u svemu da li je nesto ok ili ne...nama je ovde potrebno vise vremena nego planirano jer niko ne radi na plati ili honoraru ovo, a pri tome trosimo dosta vremena za rad na freshcoinu. Posle igrice ide marketing pa onda prodaja ideje novim studijima, game developerima.

Vrh Dno