Šta je novo?

Freeze your CPU back to life!

Ma nek radi uvek na max,sta ga j.... :D

@Zoran KS

Ja da sam na tvom mestu ne bi se zezao sa tim. Nemas potrebe...a freezer i rernu bi koristio jedino kod potpuno neispravnih uredjaja koji nisu pod garancijom i to kao poslednju soluciju kad nemas sta da izgubis probajuci tako nesto ;)

@Zoran KS

Ja da sam na tvom mestu ne bi se zezao sa tim. Nemas potrebe...a freezer i rernu bi koristio jedino kod potpuno neispravnih uredjaja koji nisu pod garancijom i to kao poslednju soluciju kad nemas sta da izgubis probajuci tako nesto ;)
Ma odustao sam od toga,nije vredno toga,da bez veze izgubim potpuno ispravan cpu.
Vise sam pitao sbog senzora,al neka ga takav je od kad ga imam.
Ionako mi je stigao iz Nemacke u cokoladi pre vise od godinu dana. :d

Ma odustao sam od toga,nije vredno toga,da bez veze izgubim potpuno ispravan cpu.
Vise sam pitao sbog senzora,al neka ga takav je od kad ga imam.
Ionako mi je stigao iz Nemacke u cokoladi pre vise od godinu dana. :d

hahahha 4 real?! :-devil-: I onda je mrmot stavio procesor u chokoladu :D

HeHeHe,***,tako bilo najlakse da se transportuje.
Srecom nisu bili carinici koji vole slatko. :D

Imam ja jednu rx1950pro nzm da li da isporbavam to oko rerne i zamrzivaca.... mislim vrisnula je a sad nzm ... a i rerna mi nije na struju :D , ae neki komentar da radim ili ne?

poskidaj plasticne delove i probaj , svakako je vrisnula zar ne ?

RE

Imam crknutu mx 440. Probacu sa zamrzivacem, ali bi bilo lepo da neko postavi link za ispravno pecenje u rerni. Inace u pitanju je neki silent model bez ventilatora.

dobra fora sa smrzavanjem,ja sam je vec isprobao al sa hard diskom,naime na kraju cetvrte dobijem na hardu od 10GB snimke/slike koje smo snimali tokom 2 god u skoli,o vrednosti snimaka da i ne govorim,neprocenjivi su :) , i taman kada sam poceo da ih rezem na cd-ove hard pocne da grebe i koci,proveo je noc u zamrzivacu,sutradan sam narezao sve uz ostecenje fajlova oko 2% i hard sam otvorio,sada je eksponat na stolu

Vrh Dno