Šta je novo?

Freeware "Total Commander" :-)

• Začetnik teme Začetnik teme wiz011
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

wiz011

Guest
Učlanjen(a)
18.12.2004
Poena
440
Ljubiteljima Total Commandera koji traže free rešenje verovatno će se svideti program AltCommander. Mada svakako nema ni približno toliko mogućnosti kao TC, ovaj program je praktično neka vrsta kopije i izuzetno je sličan originalnom TC-u. Ima i multirename tool, FTP, quick view (prikazuje i slike)... Besplatan je i za komercijalno korišćenje. Portable.

Dual-panel file explorer (a'la Total Commander, Frigate)
Files/folders creation, move, copying, deleting, renaming
FTP client
Cryptography: Vigenere64
Multi-rename tool
Viewing and editing of selected text files
Quick view for browsing your photo
Internal packer/unpacker for ZIP
Internal viewer supports follow file formats: JPEG, GIF, BMP, DIB, PNG, WMF, EMF, TGA, ICO, CUR, ANI
Multi-language support
CSV (Comma Separated Values) browser
Image converter
Direct access to Network Neighbourhood
Free for commercial or non-commercial use
http://kamil.barlinek.biz/altcmd/

Poslednja izmena:
Hvala wiz, ovo vrijedi probati.

Ja ga skin'o.
Hvala.

sad sam probao i ovaj vas... definitivno uzmite moj |))

Skinuo i njega. 😉

Ovaj ALT commander je toliko bagovit, stalno puca pri kopiranju isl.
Freecommander je daleko bolji i ima vise opcija, a podrzava i rad sa tabovima i takodje je free i za biznis korisnike.
Glavne mane su to da koristi windows explorer za kopiranje fajlova(mada se ovo da i resiti eksternim programima kao sto je TerraCopy isl - detaljno upustvo na njihovom forumu), kao i da ne podrzava povezivanje na ftp server.

Poslednja izmena:
Ja ga još nisam detaljno ispitivao. U stvari, već neko vreme ne mogu nikako da se otarasim gripa i sad sam se bacio na igranje sa USB Flash stikovima, da ubijem dosadu. Planiram da na jednom (PQI 2GB) stavim sve što bi mi moglo zatrebati, a da na drugi (Kingston 1GB) stavim najminimalističkiju moguću varijantu. Pošto će, po prirodi stvari, ova druga varijanta nastati redukovanjem prve, ove male zamene nekih velikih programa još nisu došle na dnevni red.

Inače, FreeCommander je kod mene standardna zamena za TC, ali ovaj AltCommander zaista deluje cool.

Svidja mi se ovaj Unreal Commender. Zaista dosta slican Total Commander-u. Sve opcije koje sam i u TC-u koristio postoje i ovde. Jedino mi malo smeta sto pri pprikazivanju malo veceg direktorijuma pri skrolovanju secka jer ucitava ikonice fajlova tek kada treba da ih prikaze. Inace sve ostalo radi izvanredno.

Evo još jedan glas za FreeCommander i odlično vrši posao,čak ga nosim i na USB-u.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno