Šta je novo?

Freelancer - pitanje za znlace

Miroslav

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
29.12.2001
Poena
739
jel moguce na samom pocetku igre napustiti liberty sistem i otici negde drugde, recimo mainland ili tako nesto... imam pare da kupim veci freighter a ne zelim da napredujem suvise sa misijama

Shto da ne, u svakom trenutku mozesh da freelancujesh do mile volje

Chim sam vide da je pitanje za "ZNLACE",znao sam i ko ga je postavio :D

bas i ne mogu da freelancujem do mile volje... na pocetku su mu zatvoreni jump gejtovi koji vode iz libertija, pa bi u stvari trebao neki "prirodni" jump gate.

a to verovatno znaju samo znalci, a ne znlaci kako sam napisao ali tako je kad kucas 100 na sat...

Ja ipak mislim da to najbolje znaju RADOznalci :mrgreen:
Ali ni to nisi napisao...........

Ako hoces da dobijes pristup u druge sisteme, moras pratiti misije sa Junny... Kada predjes sve misije onda imas neogranicene mogucnosti...

Ma moze i bez jump gate-ova, posto u svakom sistemu imas i jump holes (negde ih imas i vise i to onih koji vode u sisteme koji nisu povezani jump gate-ovima, vec preskaces nekoliko sistema), medjutim tesko da ces se tu obogatiti sa kantom od broda koji posedujes, jer je okolina jump hole-a obicno prepuna bandita. Ipak je bolje prvo zavrsiti sve misije sa Juni, na taj nacin ce ti i biti otvoreno 60% mape.

Pozdrav

Vec odavno igram ovaj Freelancer i vec pocinje da mi dosadjuje.Sve sto radim je unistavanje nekoga za pare i jurcanje kroz razne sisteme.

pa nije mi zabavno da igram posle zavrsetka igre... jel ima nesto ili samo besomucno vozim i trgujem?

Na zalost, ja sam FL prestao da igram oko 16 lvl, smorila me samo tako, na pochetku euforija, na kraju jadac :)

Miroslav je napisao(la):
pa nije mi zabavno da igram posle zavrsetka igre... jel ima nesto ili samo besomucno vozim i trgujem?

Nema nista drugo, vec sam pisao o tome.... Jedino mi je bilo zanimljivo kada sam sleteo na planetu majmuna (mada ni tamo ne mozes nista da radis). Mislio sam da ce biti zanimljivije, ali nema nista od toga. Sve se nadam bice nekog expansion pack-a, ali mrka kapa. Inace stigao sam do 37 levela, a na next level requirement mi pise max level. Obisao sam sve sisteme i stvarno nema nista vise da se vidi, jedino sto imas dobre misije koje se placaju po 150,000-200,000 kredita, ali vec imam ~1,500,000 i najjaci brod u igri tako da je sve smor... :(

ma ja sam imao 1.700.000 jos dak sam bio u Britaniji... zato i jeste smor igrati posle. trebali su da ubace neke Mini Questove koje ces moci da igras posle, mogucnos kupovine veceg teretnjaka, pa da osnujes svoju firmu i tako dalje...

Zato jedva cekam Eve online i Starfury, koji ce da siju Freelancera za dve duzine

Vrh Dno