Šta je novo?

Freelancer dilema

Invader

Slavan
Učlanjen(a)
02.05.2004
Poena
349
Zanima me gde je kraj igrice, jos ranije kad sam je igrao presao dosao sam do onog dela kad unistim vanzemaljce (njihova glavna baza). Posle toga mi rece ona riba da nedjem neki posao i da ce me kontaktirati. Tu sam prestao da igram jer mi je ortak rekao da je tu kraj igre.
Sad da li je tu stvarno kraj ili nije :)

Jeste.
Posle toga možes nastaviti da lutas sektorima i odrađuješ raznorazne poslove ali čisto za svoj groš.

Dobro je, mada sam ocekivao da cu bar da se vratim na zemlju ili tako nesto slicno...

ali posle je malo dosadno igrati tako da i nije zanimljivo lutati i traziti neke misije bez ikakvog cilja.

Hajde da pitam kad sam vec tu i da ne otvaram novi ... vidim sa ste fanovi :p ... KAda ce izaci sledeci nastavak frontiera (elite xxx :D), Da li ce uopste ... jer mislim kad bi to uradili eto igre kakve dugo nije bilo ...

pozdrav

fade je napisao(la):
ali posle je malo dosadno igrati tako da i nije zanimljivo lutati i traziti neke misije bez ikakvog cilja.
Apsolutno.
Nakon sto sam je zavrsio, lunjao sam neko vreme po delovima igre gde do tada nisam bio, makljao se sa piratima svih vrsta i kupio najjaci moguci brod u "outcast" sektoru ali posle toga naprosto nisam imao nikakav izazov. Jedino sto mi je preostalo bilo je gomilanje love i oruzja a to i nije bog zna sta (nekom mozda i jeste).

@Invader
Ako nisi igrao Starlancer (de facto prvi deo ove igre), probaj ga.
Ako jesi... :S:

igrao sam i starlance ,slicni su ,mada nije nesto ,inace najjaci brod u freelanceru nije bash tesko kupiti ,nadam se da ce nastavak ,ako i izadje biti bolji,sto se ovoga tice ,kao i broja misija.

Starlancer nije nesto? Igra je 3x zanimljivija od Freelancera!

@fade
Ono za starlancer je bilo upuceno Invader-u.
A sto se nastavka tice...ako nije izasao do sada, bojim se da nece uopste.

Poslednja izmena:
Da li je neko od vas nasao neke planete (2)koje nastanjuji roboti a na drugoj koliko se secam ljudi sa majmunskom glavom.Cini mi se da je ulaz iz galaksije gde zive Corsair-i.inace freelancer je jedna od boljih igrica koje sam ja igrao.

Vrh Dno