Šta je novo?

Free zamena za Nero

toliko o najboljem softveru...

ImgBurn za svakodnevno rezanje, a kao dodatak Deep Burner, za multisession diskove ( imao sam slučaj da nero neće da prepozna multisession disk koji je u njemu, tj NERO-u narezan, a Deep Burner ga prepoznaje i nastavlja snimanje )

Ja sam kombinovao CD BurnerXP i ImgBurn. Jedan drugog nadopunjuju. Nisam probao Deep Burner al kad ugrabim vremena probacu i njega.

Koristim dugo ImgBurn, odličan.
Pre par dana sam instalirao Express Burn, za sada deluje sasvim OK. Zanimljivo je da je težak samo 330KB, a podržava blu-ray i hd-dvd.

josh jedan glas za express burn, fenomenalan brzi i mali, besplatan program za rezanje, sa svim mogucim opcijama.

Deep Burner Free

Hm, da, bash videh da Express Burn ima tu opciju, chini mi se da je program veoma jednostavan i da ima sve potrebne opcije, pa cemo isprobati!

Moram da napishem poruku posle poruke, ali interesuje me da li neko koristi gore pomenuti Express Burn? Naime, ja sam ga instalirao, i do sada mi je narezao lepo sve diskove (iako sam mislio da mi je Pioneer DVR-109 mrtav, ipak radi nekako), chak mi se na 8x ne chuje uopshte drajv kad reze, kao shto je to bio sluchaj kod Nera gde se "drao" kao nenormalan... Medjutim, problem je u tome shto na kraju rezanja nece da mi verifikuje narezane podatke, samo kaze Error reading disc i to je to. Ja izvadim disk iz drajva i on sasvim normalno radi u svakom drajvu... Da li se neko susreo sa slichnim problemom? Hvala.

Nazad
Vrh Dno