Šta je novo?

free upload

• Začetnik teme Začetnik teme set
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

set

Čuven
Učlanjen(a)
14.06.2003
Poena
619
gde ima neki besplatan upload ono do 5 MB znaci samo neke sitnice[ slike i tako to] pre sam imao account na angelifire ali mi je iz nejasnog razloga izbrisan, pretpostavljam po onome sto sam procitao da je zbog malog protoka sto je i normalno jer nemam tu nikakav sajt. znaci neki koji nema takvih ogranicenja i naravno da je free

Angelfire, brise sajt ako u odredjenom vremenskom intervalu ne bude ni jedne posete na sajtu, i taj prostor je predvidjen za sajt...
A ti za ovo sto ti treba vidi na dzaba.com, mozda tamo dobijes...

Poz.

hvala obojici ali da i dzaba ne izbrise nalog posle odredjenog vremena posto kao sto sam rekao nema sajta vec samo slike i tako nesto

Na www.web1000.com imas 50mb prostora.
Koristim ga vec 3-4 meseca za upload sitnica,nemam nikakav sajt i nisu mi izbrisali nalog!

Poslednja izmena:
set je napisao(la):
hvala obojici ali da i dzaba ne izbrise nalog posle odredjenog vremena posto kao sto sam rekao nema sajta vec samo slike i tako nesto
не џаба не брише, јер ја још увек има 3 налога од којих користим само један. оста 2 су неактивни већ нешто више од годину дана!

Ovaj dzaba.com nikako nece da omoguci ulazak na free sign up. Kad god kliknem na free, vrati na predjasnji korak, a kad odaberem neki od ovih koji se placaju, onda je sve u redu.

Ajde neko od vas koji ste ga koristili, neka kaze u cemu je problem.

Pozdrav.

Nazad
Vrh Dno