Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Moram priznati da sam prijatno iznenadjen funkcionalnoscu ovog editora koji iako ima VST podrsku ne moze da se meri sa Sound Forge-om i slicnim programima i njihovim plugin-ovim, pa nece zadovoljiti bas sve korisnike, ali za vecinu ce biti sasvim dovoljan
Uz to je besplatan, ne mora da se instalira i ima samo jedan exe fajl od smesnih 520KB!!!
Tacno tako. Za minimalisticke potrebe ovaj mali audio editor je dovoljan. Pored njega koristim i Wavepad, koji nije potpuno besplatan, ali po isteku trial-a moze da se downgrade-uje do free verzije koja mi je opet dovoljna.
Problemcic kod Wavosaura je taj sto kada hocu npr da spojim 5-6-7 ili vise pesama u jednu, jednog momenta se sve izgubi. Negde sam citao da jednostavno kao da nema dovoljno memorije da mogu 5 ili vise pesama da se spoje u jednu. Wavepad iako je isto minimalisticki program to moze pa ih naizmenicno koristim zavisno od potreba.