elem, u firmi gde odrzavam racunare imam brdo nelegalnog softvera. vreme je da se softver ili kupi ili nabavi odgovarajuci free, pa imam sledece pitanje: sta preporucujete kao 100% free zamenu za sledeci softver:
1. MDaemon (mail server). Nasao sam MercuryMail, nisam ga probao, ne znam ni da li da ga probam, ne odgovara ako ubacuje neki svoj tag u e-mail (ovaj mail je prosao kroz MercuryMail, bla, bla.... Da li ga je neko mozda probao?)
2. kakva su iskustva sa antivirusom NOD32?
3. WinFaxPro (nasao sam MightyFax za 17 evra, screenshots su stvarno dobri, da li ga je neko probao?) Neki drugi?
4. PowerDVD (probao mv2 i DSPlayer, za*ebavaju sa zvukom, znaci otpadaju)
5. pregled slika (XnView i IrfanView su FREE ali ne i za firme)
6. editovanje slika (FREE Photoshop needed)
Ja i dalje trazim, obavesticu vas za neki dan sta sam uradio, pomoc publike bi stvarno dobro dosla...
pozdrav!
mc
1. MDaemon (mail server). Nasao sam MercuryMail, nisam ga probao, ne znam ni da li da ga probam, ne odgovara ako ubacuje neki svoj tag u e-mail (ovaj mail je prosao kroz MercuryMail, bla, bla.... Da li ga je neko mozda probao?)
2. kakva su iskustva sa antivirusom NOD32?
3. WinFaxPro (nasao sam MightyFax za 17 evra, screenshots su stvarno dobri, da li ga je neko probao?) Neki drugi?
4. PowerDVD (probao mv2 i DSPlayer, za*ebavaju sa zvukom, znaci otpadaju)
5. pregled slika (XnView i IrfanView su FREE ali ne i za firme)
6. editovanje slika (FREE Photoshop needed)
Ja i dalje trazim, obavesticu vas za neki dan sta sam uradio, pomoc publike bi stvarno dobro dosla...
pozdrav!
mc