Šta je novo?

free SMTP???

kiza ns

Čuven
Učlanjen(a)
16.01.2003
Poena
619
da li uopšte postoji i koji je ako postoji i kako radi?? treba mi nešto preko čega ću moći poslati mail nebitno preko kog se provajdera nakačio?

kiza ns je napisao(la):
da li uopšte postoji i koji je ako postoji i kako radi?? treba mi nešto preko čega ću moći poslati mail nebitno preko kog se provajdera nakačio?

Bez ikakvog problema možeš da šalješ, ali mislim da ćeš imati problema da primiš mail (što na kraju i nije pitanje :))

Ima jedan odlican Free SMTP Server koji je delo autora sa ovih prostora, a mislim da se bas tako i zove.
Pokusacu da iskopam link...

Poslednja izmena:
pazi, ako mislish na neki smtp server koji ne zahteva autentifikaciju ili povezivanje preko dial-up linija nekog odredjenog provajdera, chak i kad bi nashao neshto takvo, vrlo verovatno da se nalazi na svim mogucim spam crnim listama..

ako hoces da dizes svoj smtp server, onda poslushaj crnog.. :)

autentifikacija (kako si ti rekao, reč mi je malo, xm, čudna) mi nije problem... mogu da se učlanim... samo mi treba kao što sam rekao da je free, da mogu da šaljem nevezano preko koga sam se konektovao

Pronadji advanced SMTP, 750kb...
Ako je to ono shto trazish...

25MB!?
Odlično rešenje je program Flash Mailer! (oko 500K)
Šalješ za dž i sa falš adresom. Nešto je spor u poslednje vreme
i od nedavno stiže u bulk na Yahoo!
Imao sam ranije neke programčiće koje sam čuvao samo za sebe, a nakon što je
DBC prestao sa radom više ne!

Kao što sam već rekao (negde na forumu) otišla mi fg baza sa gomilom linkova!
Možeš ga naći na: www.caesar-soft.biz ali onaj važniji link više nemam (mislim na...)

Vrh Dno