Šta je novo?

Free program za editovanje videa

Rista96

Cenjen
Učlanjen(a)
04.08.2012
Poena
159
pozdrav,
hitno mi je potreban free program kojim bi mogao da editujem neki video konkretno da obrisem neki deo tog videa, da ubacim sliku na video i da obrisem neki deo sa samog videa!!!

Windows movie maker.

Zar je moguce da nema nista bolje posle svih ovih godina..

Zar je moguce da nema nista bolje posle svih ovih godina..

naravno da ima bolje, ali je pitanje za sta mu treba, zasto bi skidao After Effects koji je pro program i trebalo bi mu 2 nedelje da nauci da uradi ove osnovne stvari dok u MM sve to ide lagano i nije zahtevan za kompjuter :D

Pa ne mislim na velike pakete, vec na male besplatne i jednostavne programe za montazu. Poslednji movie maker se nije pomerio od Windowsa 98 :)

I After Effects ne sluzi za montazu, vec za compositing. Premiere je NLE i isto se nije pomerio 10 godina :)

Poslednja izmena:
Lightworks kada sam zadnji put probao znam da je imao neka glupa ogranicenja u rezoluciji (cini mi se) izlaznog fajla u odnosu na Lightworks Pro, a i na prvu loptu mi je delovao konfuzniji od Vegasa.

Aha, zeznut je za učenje, a free verzija po prirodi stvari mora imati ograničenja, ovakva ili onakva.
NCH VideoPad je isto odličan, brzo se savlada ali potpuno funkcionalan ograničeno vreme (u free verziji).
Mogu se naći i portabilne verzije, prilično je moćan za petnaestak megabajta.
Mada i dalje bih rekao da je windows movie maker za većinu naroda koji treba da napravi neki klip najbolji izbor.

Nazad
Vrh Dno