Šta je novo?

Free premium download sa file servera

Radi sa jDownloaderom i DownThemAll, nisam druge probavao.

The service is unavailable.

:(

kao da ovaj brojac za traffic left malo brljavi...skinuo sam oko 10gb a prikazuje mi da fali 25gb...

Moze biti, i ja sam primetio da ne pokazuje uvek kako treba. Mada sto je dzabe... :)

Mislim da je problem u tome sto sam nekoliko puta resetovao linkove u jdownloaderu jer su najednom postali "not found" i onda on duplira saobracaj potroseni na taj nacin

Ja napravih oko jednog terabajta na svom nalogu, videcemo da l ce ovo sljakati i ubuduce, za sada mi rapidshare radi perfektno, prosto i dalje ne verujem da je ovo completely free fora :)

Registrovao sam se preko autora ove teme ref linka ;)

Malo im zabada sajt treba bar minut-dva da se strane otvore...

Drugari kad se registrujete koristite neki link iz teme, nemojte moj. Sakupio sam apsurdnu kolicinu terabajta koju verovatno necu nikad potrositi. :)

Ljudi jel vama ovi radi jos uvek? Ja probao pe par dana i radilo odlicno, sad evo sinoc i danas nikako. Dosta sporo otvara stranicu, uspem da generisem DL link, ali nece download da krene.

Svima radi sporo. Mada mislim da kada krene download i nema mnogo problema. Sa stranice mi se izgubio server load tako da vise ne mogu da se oslonim na to da opravdam usporenje.
Verovatno su dobili vise korisnika nego sto su ocekivali.

Meni je super, ide max brzinom (256k :D), radi iz free download managera, nastavlja download, kreće momentalno, nema više captche i čekanja, milina...
Samo ovo mislim da nema teorije da ostane dugo ovako za dž.

Jel moze neko da se uloguje? Meni stoji "The service is unavailable.".

Evo ja sam se sad ulogovao, ali primetno je da su preopterećeni i da pucaju po šavovima :D, treba vremena da se otvori sajt/konvertuju linkovi/započne dl, sve laguje kako kad.

WTF??? https://flippa.com/148401-premiumzilla-viral-and-popular-download-service
A ja taman mislio da im platim tih 5$ za 100GB kada potrosim ovih 30GB kada ono oni se spremaju da prodaju sajt...i uopste kako im platiti, nigde ne vidim nista vezano za to osim reklame na glavnoj strani kada nisam ulogovan?

EDIT: Sad videh i ovo na ovoj aukciji "We currently disabled purchases because we decided to sell premiumzilla as we have an another project to take care of.". To je dakle razlog zasto je nemoguce kupiti dodatne GB.

Nista ostavljam ovde svoj referal link pa ko hoce moze preko mene da se registruje i nabaci mi koji GB :D

http://www.premiumzilla.com/?ref=21925

Aukcija se zatvara za 17 dana, to je neko okvirno vreme koliko ce raditi sajt punom parom...nakon toga...

Poslednja izmena:
pa dobro, ostaje nada da niko nece kupiti sajt da bi ga licno zatvorio :p

Naleteo sam na ovaj sajt koji omogucava premium download sa RapidShare, MegaUpload, Fileserve, Filesonic i Hotfile.

Sajt generise direktne linkov, imate 30giga saobracaja fore+30 za svaku osobu koja se registruje preko vaseg linka. Isprobano radi 100%. :)

Klik za registraciju Premium Zila

(ako vec ima tema nek modovi obrisu)

Nesto skoro sam probao bas pomenutu PremiumZillu, ali nije radila bas kako treba.

Uglavnom, postoje alternative u vidu:
PetaLeech, OneLeech, SuperLeech i gr0wl. gr0wl mi se cini najboljim. Iskoristite dok radi, odnosno dok je besplatno :D

Vecina funkcionise perfektno za Filesonic i Wupload, za FileServe djene djene.

Vrh Dno