Šta je novo?

Free PHP Host

zilet

Čuven
Učlanjen(a)
22.01.2001
Poena
619
Da li neko zna neki free PHP host na netu.. Ubih se od trazenja..svi kao shatro pruzaju ali kada odesh na sajt uverish se da nije bash tako..

ma nishta od ovga ne radi kako treba...a ovaj portland mi i dalje ne da se kokenktujem na ftp..smrk...

Free-php-hosting je laza za malu decu..tamo nema ni jednog servera koji ce da radi ono shto oni kazu..ili su nekada pruzali a sada ne pruzaju ili pruzaju za godinu dana ali ti pri tome shalju milijarde reklama i imash bandwith od nekih 1Kb/ za mesec dana i tako neke bruke...
Ma nema nishta dok se ne plati...
ali evo surfujem trenutno Cooolom.. pa cemo da vidiimo

Da to je tacno: "koliko para toliko muzike".

zilet je napisao(la):
Free-php-hosting je laza za malu decu..tamo nema ni jednog servera koji ce da radi ono shto oni kazu..ili su nekada pruzali a sada ne pruzaju ili pruzaju za godinu dana ali ti pri tome shalju milijarde reklama i imash bandwith od nekih 1Kb/ za mesec dana i tako neke bruke...
Ma nema nishta dok se ne plati...

Mada nije mi jasno sto se mucis ? Izgubices i vremena i zivaca da pronadjes nesto sto je puno reklama sto je zaguseno i sto ne radi kako treba,.... a domaci provajderi nude po relativno povoljnim cenama hosting.....

Ja mogu da ti prenesem pozitivna iskustva sa neobee.net koji naplacuju 105din mesecno 5MB hostinga, i to sa PHP/MySQL i slicno,.... i vidi se iz @lite, i prilicno brzo radi.....

Cena hostinga na Verat.netu je 1.200,00 Din za 12 meseci.U cenu je uracunato: 100 Mb prostora na disku, koriscenje PHP i CGI skripte, MySQL data base,neogranicen broj virtuelnih e-mail adresa,redirekcija do 5 virtuelnih adresa,kao i 5 sati interneta sa e-mail adresom. Maksimalni protok za mesec dana je 20 Gb.

To je još povoljnije od neobee-a, ako se ne varam.

radar je napisao(la):
Cena hostinga na Verat.netu je 1.200,00 Din za 12 meseci.U cenu je uracunato: 100 Mb prostora na disku, koriscenje PHP i CGI skripte,

ZNam ja za sve te ponude..pa nisam ja u zbunju raso :D
Nego nemam razloga da zbog mog zezanja platim za hosting..mada je ono u princippu super cena totalno priushtiva i obichnim smrtnicima..
btw izgleda da ce cool da povrshi posao.!

radar je napisao(la):
Cena hostinga na Verat.netu je 1.200,00 Din za 12 meseci.U cenu je uracunato: 100 Mb prostora na disku, koriscenje PHP i CGI skripte, MySQL data base,neogranicen broj virtuelnih e-mail adresa,redirekcija do 5 virtuelnih adresa,kao i 5 sati interneta sa e-mail adresom. Maksimalni protok za mesec dana je 20 Gb.

To je još povoljnije od neobee-a, ako se ne varam.
Sta dobijes... co.yu domen? A jel ti treba licna karta za to? - Ma ne licna karta nego da si pravno lice?

Da dobijash sve lepo i 5 email naloga i sve zive podrshke..ne moze bolje da bude.. a ne morash da budesh pravno lice..imash na veratovom sajtu sve..

zilet je napisao(la):
Da dobijash sve lepo i 5 email naloga i sve zive podrshke..ne moze bolje da bude.. a ne morash da budesh pravno lice..imash na veratovom sajtu sve..

NIC nije menjao pravilnik za dodelu domena, tako da ne vidim kako bi mogao da dobijes svoj domen ako nisi pravno lice... Zilet, jel` ti to samo pretpostavljas, ili si licno "uspeo" da izvedes?

Zorro je napisao(la):
NIC nije menjao pravilnik za dodelu domena, tako da ne vidim kako bi mogao da dobijes svoj domen ako nisi pravno lice... Zilet, jel` ti to samo pretpostavljas, ili si licno "uspeo" da izvedes?

Da, da! Jel si licno uspeo da izvedes pitanje je pravo!? :wave;

Nazad
Vrh Dno