RazbojNick
Čuven
- Učlanjen(a)
- 05.02.2004
- Poena
- 865
Da, to sam ja izvalio. Pa, valjda smatraju da, ako imas kesha za Symbian fon, imaces i da platis Operu...
ja sam uvek bio uz operu a sto se tice ser. br. ja sam pokupio 17 :eyebrows: :zgran: :d 😀kole89 je napisao(la):Samo dve :d Ja sam pokupio desetak 😀
Pa zato to i kažem - ovo im je dobar marketinški potez jer će vratiti deo onih koji su prešli na FF zbog toga što Opera nije besplatna, a i mnogi će se voditi logikom "kad sam već dobio džabe, zašto da ne koristim" 🙂
a ako imas love za komp, onda si se sigurno istrosio, pa zato daju za komp? 😉RazbojNick je napisao(la):valjda smatraju da, ako imas kesha za Symbian fon, imaces i da platis Operu...
Znam da si mogao da koristiš Opera 7 serial za Operu 8, a obrnuto ne znam.Matthias je napisao(la):Posto sam dosad imao neregistrovanu 7.54 u firmi, ja ubacio ovaj key i prihvatio je!
Da li se to sada smatra piraterijom, posto je ovaj key, jel samo za 8.02? 😀
mitnick je napisao(la):Bravo, uzeo si 17...kojih ti trebaju za...?
Secam se kada sam prolazio kroz K. Mihajlovu, studenti medicine su besplatno merili krvni pritisak ljudima, a ciganchici od 5-7 godina kukaju oko njih, padaju i idu po 7 puta na merenje...
RazbojNick: Da, to sam ja izvalio. Pa, valjda smatraju da, ako imas kesha za Symbian fon, imaces i da platis Operu...
ZoNi je napisao(la):a ako imas love za komp, onda si se sigurno istrosio, pa zato daju za komp? 😉
uh, evo registrovao sam Operu... mnogo lepse izgleda nego ona smor adware verzija...
Jeste, ali kad uzimas fon, ne mora da bude simbijan, tvoj izbor. Uzmes lepo obican mobilni koj ne kosta ni 140 evra (koji je to model, uzgred?). Usput, koji jos browser za simbijan postoji?kUdtiHaEX je napisao(la):Pa dok je besplatno da sto vise natrpaju 🙂 iako im ne treba naravno.
E pa sad to je visa filozofija. Najjeftiniji Symbian telefon kosta 140 e, ali tvoja masina sigurno ne kosta manje od 500e 🙂 Pa ako si imao 500e za komp kako to da nemas 40tak za operu? 🙂 Tako da sigurno to nije bila ta logika 😉
RazbojNick je napisao(la):Usput, koji jos browser za simbijan postoji?
RazbojNick je napisao(la):Jeste, ali kad uzimas fon, ne mora da bude simbijan, tvoj izbor. Uzmes lepo obican mobilni koj ne kosta ni 140 evra (koji je to model, uzgred?). Usput, koji jos browser za simbijan postoji?
P.S. Moj komp ako vredi 100e, onda :banana: , a ako vredi 500e, :banana: :banana: :banana: :cigar:
eh... kako bih mogao da hvalim Maxthon, da nisam probao Operu (koju inace koristim od verzije 2.9x ili tako nesto... bas kao i FF, jos dok je bio Phoenix 😉 )? Operu sam i do sada koristio, sa Google TXT "banerima"... ovako izgleda bolje...dr.Tiristor je napisao(la):Cudno mi nesto sto Zoni prica, maxton, maxton, maxton, a sada, kao registrovao operu???
Voodoo_NBGD je napisao(la):I ja ne znam zašto, ali Opera 6.54 je bila bolja od svih koje su izašle nakon nje 🙂
...da bih ima na sta da stavim PC, da ne stoji na podu. 😛kUdtiHaEX je napisao(la):mozes da uzmes Amigu...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari