Šta je novo?

free hosting....

• Začetnik teme deki30
  • Datum pokretanja
D

deki30

Guest
...me zanima, BEZ banera, pop-upova, bilo kakvih reklama, ali ne treba ni php, mySql,cgi podrska. Jedino ne bi bilo lose da ima FTP podrsku...
Probao sam portland.co.uk, ali povremeno ima problema....

Pozdrav

deki30

Tesko bez reklama a da bude free i jos da radi lepo. Mozda je bolje da probas na Dreniku ili YUBC-u da kao korisnik iskoristis kvotu koju daju (10MB za Drenik i 2 MB YUBC).

...dobro, i ako bi se odlucio za Drenik ili YUBC, da li ima neki kriterijum, tj da li neko proverava da li je to licna prezentacija, ili je to prezentacija vezana na neku firmu, biznis ,politiku, pirateriju....

Pozdrav

deki30

www.host.sk
ili bez www tako nesto...
imas oko 50mb free bez reklama

Zombi je napisao(la):
www.host.sk
ili bez www tako nesto...
imas oko 50mb free bez reklama

Trenutno je pun....
nema novih hostova....

Pozdrav

deki30

Da li se po ovom pitanju nesto promenilo odnosno jel ima negde free web hosting (racunam do 50Mb a moze i manje ako mora...)

Ja sam svoje cedo okacio na dzaba.com. Jedan baner, toliko sam mogao da trpim, ali cu ga verovatno preseliti dalje. Daju 16 MB prostora, solidna veza, nema FTP.

dzaba mi se ne svidja (onako na prvi pogled) a ovaj Damjanov predlog mi se dosta svidja. Upravo citam FAQ, cini mi se da cu ovde hostovati sajt!
:boom:

Edit 1:
- If I create account but do not use it for some period time, is it ok?
- Inactive accounts are automatically deleted by our system after one-two weeks of inactivity.

Ovo mi nije jasno, brisu sajt nakon 2 nedelje ako ga niko ne poseti ili ako ga niko ne edituje?

SuperStarr je napisao(la):
dzaba mi se ne svidja (onako na prvi pogled) a ovaj Damjanov predlog mi se dosta svidja. Upravo citam FAQ, cini mi se da cu ovde hostovati sajt!
:boom:

Edit 1:
- If I create account but do not use it for some period time, is it ok?
- Inactive accounts are automatically deleted by our system after one-two weeks of inactivity.

Ovo mi nije jasno, brisu sajt nakon 2 nedelje ako ga niko ne poseti ili ako ga niko ne edituje?
Pretpostavljam da je to ona fora da treba s vremena na vreme da se ulogujes da bi kao proverio statistiku, bla-bla...
Znaci, svakih 10-15 dana se ulogujes forme radi, ali treba proveriti i da li postoji ogranicenje na minimalan broj poseta u odredjenom periodu ;)

Ja sam svoj sajt okacio na Dzaba.com ali me uzasno nervira taj
jedan Baner koji se pojavljuje nakon nedelju dana, tako da cu najverovatnije postaviti sajt na neko drugo mesto ili platiti za hosting uslugu sto mislim da je cak i najbolje. :wave; :wave;

A sta bi sa Veratom?
Otvoris nalog i dobijes cini mi se 5MB free (ispravite me ako gresim)...

www.jovatel.net
Dva mega, bez banera uz otvaranje naloga.

Crni je napisao(la):
A sta bi sa Veratom?
Otvoris nalog i dobijes cini mi se 5MB free (ispravite me ako gresim)...

Isto pitanje. (Trebalo bi da bude nesto kao ww.verat.net/~username/ ili sam se zeznuo?)

Nazad
Vrh Dno