Šta je novo?

Free hosting .....GDE?

DamjanMX

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
25.11.2000
Poena
619
Elem, bitno mi je da ima ftp pristup, mysql podrsku, i ttakodje bi bilo lepo da je neko probao PhpBB forum kod njih i da im radi file attachment.....
....jel zna neko takvo mesto?

NEEEEMAAA..
PHP free host sajt jednostavno postoji (Postoje neki kao shatro ali josh sa MYsQl nikako..) Najbolji je definitivno coolfreepages ali nije ni to to..

Netfirms je odlichan ali je cgi i tu moze samo YaBB..

BTW shto se tiche PHP-a ali bez MySQL-a kada otvorish nalog u RC-u imacesh nekih 20-ak MB da se igrash:)

nema druge svako po 10 dinara pa na verat:)

Evo liste pa probaj:

zilet je napisao(la):
NEEEEMAAA..
PHP free host sajt jednostavno postoji (Postoje neki kao shatro ali josh sa MYsQl nikako..) Najbolji je definitivno coolfreepages ali nije ni to to..

Netfirms je odlichan ali je cgi i tu moze samo YaBB..

BTW shto se tiche PHP-a ali bez MySQL-a kada otvorish nalog u RC-u imacesh nekih 20-ak MB da se igrash:)

nema druge svako po 10 dinara pa na verat:)

coolfreepage mi je odlican samo sto na njemu nemogu lepo da testiram forum jer ne dozvoljava upload fajlova, pa ne mogu da proverim da li i kako mi radi file attachment mod, inace su mnoogooo dobar hosting sajt....a sto se tice verata, imam ja pare, ali nisam lood da vrsim testiranje tamo....ako me razumete :D

DamjanMX je napisao(la):
coolfreepage mi je odlican samo sto na njemu nemogu lepo da testiram forum jer ne dozvoljava upload fajlova, pa ne mogu da proverim da li i kako mi radi file attachment mod, inace su mnoogooo dobar hosting sajt....a sto se tice verata, imam ja pare, ali nisam lood da vrsim testiranje tamo....ako me razumete :D

Hmm otvorih i ja pre neki dan tamo, ali upload preko ftp-a je prava nocna mora.. Ide svega 1-2 kB/s, a kad zavrsi upload jednog fajla, ceka neko vreme dok ne krene da uploaduje drugi fajl. Probah razne ftp kliente, pa cak i sa drugog kompa, ista prica :(
Jel zna neko o cemu se radi?

Coolfreepage je sasvim OK, ali nikako i dobar. Pola funkcija vBulletina ne podrzava. Kao ni PHPBB-a. Mora da se cimas 2 dana da dignes forum (onako kako treba).

Zato eto veratu jos jednog korsinka - mene! ;)

Nego, DamjanMX, znam zasto neces da platis kod verata, veruj mi ja sam isto razmisljao.. ali PHPbb je izdat pod GNU/GPL licencom tako da nema da brines! Najslicniji je vbull-u a dz je!
cheers

kad smo vec kod verata , kakva su iskustva sa njegovim hostingom..
ja sam se nesto nalozio pa me zanima???

izvinjavam se sto to pitam ovde al mi bilo glupo da za to pocinjem nov thread...

Necu da uplacujem vertat jos uvek iz jednog prostog razloga....drkadzije iz tehnicke podrske....elem...svi znamo kakvi mogu da budu, non stop ih neko "smara", mogu da zamislim kako bi ih ja "smorio" sa svojom "ne strucnoscu" kada bi im zatrazio jednu bazu za forum, onda nesto sjebo u procesu beta testinga, a posle da im trazim drugu, trecu bazu da mi otvaraju....to je pakao koga zelim za sada da se postedim....

uh bre..
a ja se bas zagrejao a i ja sam dosta nestrucan....

a ovaj hosting.co.yu??? mislim na osnovni paket

TEP3A je napisao(la):
uh bre..
a ja se bas zagrejao a i ja sam dosta nestrucan....

a ovaj hosting.co.yu??? mislim na osnovni paket
Konfiguracija za svakog. Svi osnovni servisi uključeni. Pogodno za web portale i prezentacije sa dinamičnim sadržajem.

-50Mb
-1 Mail i FTP
-Analog Web/FTP Log Analyzer
-Ensim Site administrator
-Ensim User administrator
-Server Side Includes
-POP3 + Imap Server
-CGI
-PHP4
-PERL
Svi osnovni servisi uključeni.
Jest da SQL baza ne spada u osnovne servise, ali ipak.. to nemaju i jos daju samo 50 mb.
Ipak Verat za te pare duplo vise nudi...
:wave;

Vrh Dno