Ponekad se pitam, da li se tim free hosterima to isplati. Ajd ovi sto imaju svoje banere u vrhu ili dnu strane pa se reklamiraju, ali sta imaju od toga recimo awardspace ili freehostia kad ja imam svoj .com domen i pokrijem njihov originalni i nema nikakvog traga da sam kod njih regovan i da im saljem neke potencijalne kupce. Mozda oni sanjaju da cu ja nekad da im platim za bolji i veci hosting, stvarno ne znam.
Ovaj awardspace ne izgleda lose, ali cu za sad biti na freehostii, mada i njima cesto padaju serveri, pa mi je sajt nedostupan.
Ma užas... Ali najgore je što ti rasteraju sve posetioce. Sve nešto mislim da će ljudi na dialupu da čekaju 15 minuta da se učitaju svi njihovi naneri, frejmovi i ne znam šta sve ne.Da, nije strano da kasnije ubace makar frejmove koji tako znaju da iritiraju, da jednostavno moras da platis ili da se preselis
Probao sam phpnet.us, ifasnet.com i freehostia.com i freehostia primetno brze ucitava strane od druga dva navedena. Jedini problem je to sto nisam uspeo da uploadujem ni jedan fajl veci od 2 megabajta. Zasto si ti Crash konkretno rekao da je freehostia b****hit?
Sto izbegavas odgovor na moje konkretno pitanje? Sta je problem sa freehostiom?
A ocekujem relativno brz server bez downtime-a od besplatnog hostinga i to je sve. Kad kazem relativno brz mislim da server ima dobar response time a ne da mi se sajt ucitava 100 godina samo zato sto na glavnoj strani imam 50 objekata nezavisno od toga sto su ti objekti po 1 Kb.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari