Šta je novo?

Free: Driving Speed 2 & Project Torque

U bre koja ispala!!!

Juce sam trazio neku racing igru i vidim da hvale Project Torque. Nista, aj da vidim to cudo posto je bespatno. 1.6GB? Dobro, ajd imam 1M brzo ce... kad sam skinuo igru pokrenem je - kad ono update! ... ajde nema veze izdrzacu... kad ono opet, kao da skida 2GB! Srecom pa je padala noc pa rekoh sebi, ostavicu da prenoci ionako je vikend :) Mojoj sreci kao da se ne nazire kraj, registracija?! brate... koliko puta vise bre da se registrujem, ne mogu vise da pamtim tolike pasvorde... elem, IP BLOCKING WTF????!!!! :mad:

Tako da znate, ne savetujem da uopste zapocinjete preuzimanje ove igre jer nije bas "free", od skora je uvedeno licenciranje po drzavama i za sad moze da se vozi samo iz USA, Kanade i Meksika.

Download uopste nije mali 1.6G plus neki dodatni update koji je min. 800M po mojoj proceni.

Ukoliko se ipak odlucite na daunlovdovanje :d gledajte da izbegnete klijent sa zvanicnog sajta, instalira DNA u CP bez vaseg znanja (btdna.exe u taskmanager-u).
Meni je J*K*!!!!! komp mi je prakticno bio neupotrebljiv... osecaj kao da imam pentium 1 sa vistom... elem nisam izdrzao ni 200MB, obrisao budalu i kreno lepo da skidam sa GamersHell sajta, full brzina :)

Nazad
Vrh Dno