U bre koja ispala!!!
Juce sam trazio neku racing igru i vidim da hvale Project Torque. Nista, aj da vidim to cudo posto je bespatno. 1.6GB? Dobro, ajd imam 1M brzo ce... kad sam skinuo igru pokrenem je - kad ono update! ... ajde nema veze izdrzacu... kad ono opet, kao da skida 2GB! Srecom pa je padala noc pa rekoh sebi, ostavicu da prenoci ionako je vikend

Mojoj sreci kao da se ne nazire kraj, registracija?! brate... koliko puta vise bre da se registrujem, ne mogu vise da pamtim tolike pasvorde... elem, IP BLOCKING WTF????!!!!
Tako da znate, ne savetujem da uopste zapocinjete preuzimanje ove igre jer nije bas "free", od skora je uvedeno licenciranje po drzavama i za sad moze da se vozi samo iz USA, Kanade i Meksika.
Download uopste nije mali 1.6G plus neki dodatni update koji je min. 800M po mojoj proceni.
Ukoliko se ipak odlucite na daunlovdovanje :d gledajte da izbegnete klijent sa zvanicnog sajta, instalira DNA u CP bez vaseg znanja (btdna.exe u taskmanager-u).
Meni je J*K*!!!!! komp mi je prakticno bio neupotrebljiv... osecaj kao da imam pentium 1 sa vistom... elem nisam izdrzao ni 200MB, obrisao budalu i kreno lepo da skidam sa GamersHell sajta, full brzina