Šta je novo?

Fracture (DEMO) - utisci

goran.a

Slavan
Učlanjen(a)
02.02.2006
Poena
379
Uff, odakle početi? Očekivao sam originalnu igru, od toga nema ništa. Po mom skromnom mišljenju ovo je neki nabudženi Quake po danu:d. Početak demoa vam prikazuje neke mogućnosti i oružja. S'tim što su te mogućnosti da puknete u zemlju i ona se spusti ili podigne u zavisnosti šta vam treba, odnosno kojim dugmićem. Dakle ukoliko treba da se popnete negde puknete desnim nekoliko puta u zemlju i ona se podigne:S:, da znam deluje glupo, i jeste:d. Oružje je beskrajno glupo i već milion puta viđeno. Sve neke puške i čuda koja tako bezveze pucaju da ja nemam reči. Plus što mi sve to deluje prilično slabo, mislim na napucavanje. Kasnije u demou ima nešto što liči na masovnu bitku (da se ogradim, ima vas ukupno oko 15 na mapi). Vi ste tu deo tima ali koji ipak preuzima odgovornost za najveće stvari. Grafički igra deluje osrednje. Recimo primetio sam da su face likova jako slabo urađene dok je išao film a kasnije je isto tako bilo u toku igre. Neprijatelji su glupi. Šta znam, ko voli ovakve pucačine možda mu se i svidi, mada teško:).

igra je glupost na kub

Yap, mene je smorio sam pocetak DEMO-a. Ocaj zivi!!!!

Ladno je neko ochekivao originalnu igru :)

Otkud znam ne pratim ja razvoj svake igre. Čitao sam razne komentare ali nisam ništa gledao u vezi igre a kad sam skinuo demo juče razočarao sam se. Uostalom napisah već kompletan utisak :)

Ne treba da pratish nishta, vec samo da to gledash 'open minded' :) Sa tachnoshcu od 95% unapred mozesh da znash kakva ce biti neka igra bez jednog shota, a kamo li ingame-a ;)

Mozda je eventualno izvadi MP. Treba videti neke snimke MP bitaka, kad izadje. Inace, za SP ne bi dao ni 5$ :)

Vrh Dno