Kakav bedak, nemaju f14 artic cooling a ponuda ostalih f14 nije nikakva iskreno. Ima f12 pwm, da lepo uzmem ta tri komada i da stavim, sta mislite o tome?
Uh u sobi mi je hot hot hot, ventilatori su odlicni, necujni, revizija 2.0. Jedina mana je sto su kable ipak prekratke za ovoliko kuciste. Malo sam przio graficku i nije prelazila 60°C. Jedino me nervira ovaj wd black od 2tb, gde god da ga stavim ide do 40°C ali sa njega mi ucitava i win i igre i sve on radi. *** morao sam da doplacujem za graficke, te kuciste ovo i ne ostade nista za ssd, bar za sad. U sobi je 26-27 stepeni.
Ipak sam samo 3 stavio. 1 napred i 2 gore. WD black ide do 41 ali bese bas toplo u sobi. Ne znam za ova dva venta na vrhu sto izvlace, jel mi tu treba neki dust filter ili jednostavno nece ni da upada prasina posto izduvava?
ako 6 ventova mora da radi nekom ludjackom brzinom da bi ohladili komp onda nesto nije okej sa kompom.a posto se sakiboj ne zali,znaci da ovi na kontroleru su andervoltovani a ovi koje kontrolise ploca nemaju razlog da luduju,i da je sve okej.
volim kad spinal tap logika radi pos'o,pa to ti je.![]()
Ne cuju se, ovi fabricki rade na 7V a i ovi artic cooling f12 su necujni i bas se jedva cuje. Meni stoji gore na stolu pa kad nema nikakve muzike i nista ne radim i sednem pored onda onako nacujes ventove ali cim se udaljis nista se ne cuje. Ni pri opterecenju se ne cuje, tad odvrnem zvucnike i nista a i ovi f12 su stvarno tihi. Ja nisam mogao da verujem, bas tihi ventovi, skoro pa necujni. Ove fabricke drzim na 7V.
Nisam nista dirao u biosu, sve je fabricki tako da fino sve to radi. I sad kad bese ova vrucina lepo vuce promaja i ladi ga fino bas. Ja zadovoljan.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari