Hajde i ja da dam svoj sud, pošto imam ovo kućište već par meseci.
Pre njega sam imao neki ružni chieftech koji je radio posao, ali je bio tesan i nije imao nikakav cable menagment, pa sam počastio sebe ovim fractalom. 😛
Kućište je baš kvalitetno odrađeno, završio sam premeštanje hardvera bez i jedne jedine ogrebotine, što sa starim chieftechom nije bio slučaj. Vratanca kako je neko spomenuo jesu od plastike, ali su jako dobro odrađena i čvrsta, sve štima, nigde ne zapinje, sama se zatvaraju ako su otvorena do 90 stepeni (posle 90 stepeni ima kao neki klik koji drži vrata otvorenim) i realno ta vratanca otvaram tako retko da sam i zaboravio da postoje. Filteri za prašinu odlično obavljaju posao, ne mogu da se načudim čistoći u kućištu. Jednom mesečno ih očistim i to je to. Isto tako i zvučna izolacija odlično obavlja posao, budući da ne čujem više tandrkalo od kulera na grafičkoj kartici. Sada kada je mrtva tišina, čuje se blago samo ventilator na napajanju i to je to. Kada sam gledao kućište na fotkama nisam mogao da steknem preteranu predstavu o veličini, ali kućište je baš baš veliko, pogotovu u širini, tako da mesta za kablove pozadi ima i više nego dovoljno. Uz kućište se dobija i par onih malih plastičnih kaiševa da se kablovi lepo pričvrste za kućište. Ja mu nisam našao mana i baš sam zadovoljan sa njim.
Ako baš želim nešto zameriti, to je da led dioda mogla biti plava, jer mi je to estetski lepše na belom kućištu i audio konektore je trebalo malo razraditi par puta da se sa naporom ne priključuju slušalice i to je to.
:wave: