Šta je novo?

Fractal Design Arc

Evo jedna grupna, ako te interesuje neki detalj ti pitaj.

Prilozi

• uploadfromtaptalk1332261858481.jpg
    uploadfromtaptalk1332261858481.jpg
    576 KB · Pregleda: 169
Pa sta znam...za pocetak kako djeluju pod rukom sto bi se reklo ?

Pa izgledaju lepo, ali mislim da bi realno bilo da su tezi nekih 20-30g nego sto jesu :) Ali to naravno nista ne mora da znaci, videcemo sutra kako ce se pokazati :)

@Sky

Koliko te je kostala dostava na cenu ventova???

Napisah par postova unazad... 2x 10.49e za ventove + 5.5e za dostavu. Posto je paket lak postarina nije mnogo skupa s obzirom da dolazi iz Engleske. Ali ako recimo narucis neko kuciste, ja sam za primer probao moje Arc Midi, postarina ispada 85e a cena kucista 71e :)
Isplati se samo za lake stvari...

Poslednja izmena:
Namontirao sam oba ventilatora, vezao ih na fan kontroler koji sam dobio uz Arc Midi. FD ventilatore (3 komada) vezao direktno na napajanje i jedan na SYS FAN1. Sto se ventova tice, za sada sam zadovoljan. Na 1500 obrtaja primetno se cuju, pa sam iz tog razloga izbacio Fan kontroler napred. Izbusio sam prednju maskcicu da protnem potenciometar i postavio ga ispod rezaca.

Prilozi

• IMG_0003.JPG
    IMG_0003.JPG
    690.1 KB · Pregleda: 173
  • IMG_0010.JPG
    IMG_0010.JPG
    828.4 KB · Pregleda: 148
  • IMG_0012.JPG
    IMG_0012.JPG
    755.3 KB · Pregleda: 134
  • IMG_0014.JPG
    IMG_0014.JPG
    665.3 KB · Pregleda: 132
Imam ovo kuciste nekih pola godine i utisci su uglavnom pozitivni.
Za 7k tesko da moze da se pazari bolje kuciste da dolazi sa 4 fan-a, fan potenciometrom, dust filterima, USB3 na prednjem panelu, gumicama na hdd slotovima za sprecavanje vibracije, mogucnost skidanja i rotacije srednjeg docka za HDD-ove, normalan otvor za provlacenje kabla od cpu napajanja ...

Jako lepo skockana masina,svaka cast :)

Kazi mi koliko ta resetka ispred ventova smanjuje protok,tj ima li razlike sa i bez nje?

Nazad
Vrh Dno