Šta je novo?

[FPS] X-COM

Radi, hvala. :)

Inace, kako ti radi? DX11+SSR+physx je bas kiler i na najjacim konfiguracijama... igra je dosta neoptmizovana sa featursima a ne izgleda nista spec.

Radi u stabilnih 60, sa vsync ON, jedino sto sam ugasio je onaj screen space, on mi obori frejmove cak i sa ovim SLI-om, bice da je do igre. Ja ni ne primecujem neku razliku u detaljima kada je dx 11 enabled, jedino sto je teselacija dodata u opcijama. :D

I nije toliko bitna grafika za ovu igru da bude na max, i ja sam nesto snizio detalje, da bude fluidnih 60, ali je sam gejplej odlican... takodje + za ambijent..
Kapiram da sam sada na zavrsnom levelu igre, pa cu bacim komplet utiske kad zavrsim..

Aha i meni se bas svidja igra, gejmplej + atmosfera, a iako je popasla relativno lose rivjuove za mene je ovo odlican takticki 3rd person shooter, posle dugo vremena. Inace ja nisam bas pri kraju i lagano gustiram igru. :)

@Vlaxii

GTX 770 SLI i gasis SSR? :D O tome ti pricam, kompletna neoptimizacija, video sam negde na nekom testu da se gtx690 jedva bori sa igrom, pa rekoh da te priupitam kako radi. Inace, greh je ugasiti SSR jer mnogo dodaje ambijentu i bez njega je sve previse bledo i staticno. :) Ako mozes koriguj detalje jer stvarno je steta igrati ovo bez SSR.

saint vrh ti je avatar :d

uh, sad sam je zavrpio dva puta na trećem nivou težine. igra me vratila u detinjstvo, oduševljen sam... u drugom igranju sam izgubio samo dve države, a ni jednog vojnika... mislim da na impossible može lako da se predje... trebalo je da naprave malo bolji AI, jer su elijeni baš glupi, vrlo retko napadaju...

uh, sad sam je zavrpio dva puta na trećem nivou težine. igra me vratila u detinjstvo, oduševljen sam... u drugom igranju sam izgubio samo dve države, a ni jednog vojnika... mislim da na impossible može lako da se predje... trebalo je da naprave malo bolji AI, jer su elijeni baš glupi, vrlo retko napadaju...

Ovde se ne govori o toj igri...
vec o X-COM TPS

Sto se tice standardnog X-COM, definitivno je bio igra godine... svakih par meseci predjem po jednom.
Ako neko zeli MP da igra, neka me doda na steamu,.

Vrh Dno