Šta je novo?

[FPS] X-COM

Wahad

Slavan
Učlanjen(a)
22.09.2005
Poena
440
xcomannouncescreen.jpg

2K Games announced today the development of XCOM, a new first person shooter exclusively on the Xbox 360 and PC. XCOM is currently being developed by 2K Marin, the studio behind Bioshock 2, which sold millions since launched. The game will be filled with a suspense-filled narrative and distills it into a tense and unique first-person shooter experience.

“With BioShock 2, the team at 2K Marin proved themselves as masters of first-person, suspenseful storytelling, and with XCOM they will re-imagine and expand the rich lore of this revered franchise,” said Christoph Hartmann, president of 2K. “Players will explore the world of XCOM from an immersive new perspective and experience firsthand the fear and tension of this gripping narrative ride.”

XCOM is the re-imagining of the classic tale of humanity’s struggle against an unknown enemy that puts players directly into the shoes of an FBI agent tasked with identifying and eliminating the growing threat. True to the roots of the franchise, players will be placed in charge of overcoming high-stake odds through risky strategic gambits coupled with heart-stopping combat experiences that pit human ingenuity – and frailty – against a foe beyond comprehension. By setting the game in a first-person perspective, players will be able to feel the tension and fear that comes with combating a faceless enemy that is violently probing and plotting its way into our world.

XCOM will be available exclusively on the Xbox 360 and PC. No release date are set but it is slated to come out this year. Check back with us later this week for more.

Izlazi: 2011 (PC, X360)
Sajt
Skrinovi, još ne...
Gameplay Trailer - Here

Nisam našao topic o ovome (preko search-a) pa rekoh da napravim. Fino izgleda, ali nema veze sa vezom sa starim XCOM-om

Bila je tema ali izgleda da su ovi novopečeni modovi nešto zabrljali :p

Poslednja izmena:
hm, nadji mi just cause keca na primer....Mislim na neke starije stvari, kao da je nešto nestalo priikom promene domena, ne znam....Takođe ja imam 707 poruka, ako odem na profil izlista mi 500 poruka

Poslednja izmena:
^^ Jes vala, sad sam i ja provalio. Ovom prilikom se izvinjavam svim nVidia naklonjenim moderatorima koje sam prozvao u ovom threadu :D

Ova poruka nek ide na brisanje kad nađete vremena da sredite temu tj. premestite postove iz Industrija igara :)

lol , to si garant našao manuelno, svaka ti čast... I ja sam sad našao svoju prvu poruku ali tražeći preko teme... Izgleda da su neke veze i vezice u bazi pobrkane, no nebitno...

2K Games announced today the desecration of XCOM....
Jeee, dobicemo jubilarni milioniti FPS.

rekao bi Bioshok u drugom univerzumu...slikaj ih da bi ih proucavao...atmosfera izgleda obecavajuce...jos kad bi doterali malo gameplay (fps sa rpg elementima - to narod trazi) od ovog bioshock klona napravili bi pun pogodak...

Poslednja izmena:
I cekaj, celu igru se borim protiv naftnih mrlja? Sta je ovo? XCOM vs BP?

Daj malo druge sorte vanzemaljaca!

Crna mrlja napada :)

Pucati celo vreme u crnu mrlju ce da bude smorno, osecaj pucanja u Bioshock-u je ocajan bio a kakvo ce tek ovo biti jos narocito pucati u mrljui:crash:

Totalno nebitna stvar... Mnogo je bitnije sama atmosfera a po mom misljenju su uradili pravu stvar sto su ga stavili u onaj vremenski period!

Jesi li ti uopšte igrao ijedan pravi X-COM?? Kako možeš da kažeš za ovaj crossover između Bioshock i Half Life da će valjati ičemu. Pa da bi ovo bio X-COM tu mora biti istraživanja, tvoj lik mora biti deo jedinice, mora imati kontakt sa naučnicima, ostalim jedicama, mora tu biti mnogo toga što u ovom trejleru nema.

Ovi šabani su uradili isto što i raspala Bethesda. Uzeli staru kompleksnu, legendarnu igru i od nje napravili loš fps smešten u američki golden age (50-te godine 20. veka). Dabogda propali!

I cekaj, celu igru se borim protiv naftnih mrlja? Sta je ovo? XCOM vs BP?

Daj malo druge sorte vanzemaljaca!

Bolje mrlje nego "vanzemaljci" koji su ocigledno nastali na Zemlji i to od majmuna ... (2 ruke, noge, par ociju, hodaju, drze puske ...)

@GoW: Igrao sam davno keca. Vise ga se i ne secam. Ajde da sacekamo jos neke konkretnije podatke iz trejlera zaista ne mozes da vidis sta su sve smislili. Ono sto je mene odusevilo je prica, izbor vremeskog perioda i dizajn vanzemaljca. Ako se potrude da te uvedu u pricu kako treba ovo moze biti jako dobra igra bez obzira da li ce imati veze sa oreginalom. Ipak je reboot u pitanju. Plus NISTA ne moze da bude veci FAIL od Fallout 3.

Bolje mrlje nego "vanzemaljci" koji su ocigledno nastali na Zemlji i to od majmuna ... (2 ruke, noge, par ociju, hodaju, drze puske ...)

@GoW: Igrao sam davno keca. Vise ga se i ne secam. Ajde da sacekamo jos neke konkretnije podatke iz trejlera zaista ne mozes da vidis sta su sve smislili. Ono sto je mene odusevilo je prica, izbor vremeskog perioda i dizajn vanzemaljca. Ako se potrude da te uvedu u pricu kako treba ovo moze biti jako dobra igra bez obzira da li ce imati veze sa oreginalom. Ipak je reboot u pitanju. Plus NISTA ne moze da bude veci FAIL od Fallout 3.

Keyword "vanzemaljca". XCOM je uvek krasila plejada raznoraznih kreatura. I majmunolikih, i manje majmunolikih. Bolje da su ovo nazvali XFiles. Tamo ima naftnih mrlja - vanzemaljaca...

kakva glupost

zasto li se ljudi uopste loze na ove renikarnacije legendarnih igara u stilu i kojem nisu ni postale legendarne... marketing, koriscenje vec poznatog imena licence, lova lova, bice sranjkasto, ali sasvim dovoljno dobro za klince koji nemaju pojma sta je xcom bio

A zasto cika iz trejlera upucava tecnost sa puskom??? Mislim, ono, meni usisivac deluje delotvornije... Ili sundjer...

Poslednja izmena:
Neće nam ostati ni jedan "gaming brend" ne oskrnavljen uskoro... :(

A zasto cika iz trejlera upucava tecnost sa puskom??? Mislim, ono, meni usisivac deluje delotvornije... Ili sundjer...

Hahahahaha, upravo sam gledao trailer i pitao se isto tako, vise mi se svidja ono kad zapali mrlju nego da puskom ides i napucavas i ona se kao raspadne kad je pogodis.

PS.
Zar nije neko medju prvim postovima rekao da nema nikakve veze sa original XCom-om ???
Mozda samo ime xixi

Poslednja izmena:
meni sada deluje zanimljivije, i muzicka podloga nekako je odgovarajuca :)

Kako da pokrenem igru u dx11 modu, u pitanju je non steam verzija igre? :)

Dodaj -dx11 na exe kada startujes igru...

Nazad
Vrh Dno