Šta je novo?

FPS u svega 96k

Alexandar

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
17.01.2001
Poena
709
Neverovatno šta je sve stalo u 96k. Kad bi samo Microsoftovi programeri bili toliko efikasni :d

Prilozi

• kkrieger-beta.zip
    98.6 KB · Pregleda: 261
U startu ga cita ga duze nego FarCry ali radi pod XP-om na FX5600 sa Omega 45.23 driverima (sto mi nije jasno: pise da su pozeljni pixel shaders 1.3 a ovi drajveri nesto placu za time) i do jaja je :) mada nisam video mnogo ali i ovo sto jesam ne bi stalo u taj format nikada... pa dobro, radnja nije neka ali su momci obecali daleko vise do finalnog izdanja :)

Evo probao sam i sa 56.64 drajverima, radi mada ponekad secka dve tri sekunde.

Sta bi ti likovi stavili na 6 cd-ova...

Poslednja izmena:
Jako jako impresivno uzevsi u obzir da staje na smesnih 90+kb... inace ne gledano za velicinu blagi uzas :)

Pa naravno da ucitava dugo kad sve te teksture treba i raspakovati!

Video sam i bolje!

Poslednja izmena:
Meni radi isto na XP-u sa Forceware 56.72.....inace,super je....neverovatno da je sve spakovano u 98kb,pa cak i zvuk (doduse,malo je bagovito,ali oprasta se....zaglavio sam se u stubu i tu i ostao :) ).....
Ima li neko sifre :D

meni strasno kuci
c1.1ghz 512mb fx5200 128mb

Skroz korisna stvar. Prime95 je proshlost :)

Svaka cast za ovo ali meni dosta secka na xp@ 2.0GHz i 512 ddr-a

Fenomeemaalno! Malo secka na 9K Pro ali ipak ide. Ja se zaglavio u onoj prvoj velikoj sobi kad se otvore vrata, a ispod njih kao da su nevidljiva i neprobojna. I meni trebaju šifre :p .

Respekt za 100kB ali igra izgleda i zvuci krsh :)

E bre ljudi jel igrao neko ovde Gloom ?
pa da vidite sta je 3d i atmosfera u 103 kb ...
68k rula

M

Sasa je napisao(la):
Respekt za 100kB ali igra izgleda i zvuci krsh :)

Skidaj to "Expert za graphics eXperta" i vraćaj Namćor,odma! :D

Kako 103 KB Gloom? Ne znam, nisam igrao ali pogledah sad na netu i to je mod za Q2 od 30+MB :zgran:

Verovatno covek misli na onaj za amigu :) da ne kazem doom za amigu :)

Apsolutno mislim na Gloom za amigu ... nije pc 68K vec x86 ...

M

uh, brate, ovo bas iznenadjuje, da ne poverujes sta je stalo u 96k... I ne secka uopste, bre :)

Skinuo sam,probao i ostaje mi samo da kazem:Malo ali j********o.:)

Vrh Dno