Šta je novo?

[FPS] Kkrieger

korisnik2007a

Slavan
Učlanjen(a)
30.06.2007
Poena
375
Moja oprema  
CPU & Cooler
Ryzen 7 5800x, NZXT Kraken X73
Matična ploča
Gigabyte Aorus B450 Pro
RAM
64GB Kingston DDR4 @3733MHz
GPU
ASUS RTX 3060Ti
Storage
Kingston 1TB NVMe
Zvuk
Integrisana
PSU
be quiet! 750W
Kućište
GAMDIAS ATHENA M1 ELITE
Monitor
LC Power LC-M25-FHD-144
Miš & tastatura
MS Industrial C720&Keychron M3 Mini 4K
Mobilni telefon
Mi 10 Pro
Dakle, za ovaj projekat znam odavno (ima 2-3 godine), ali sam se tek sada podsetio... Igra nije nista posebno u vise pogleda, ali u jednom je nenadmasiva - u pitanju je 3D shooter, a igra je velika koliko... pogodite?
96kb... da ... 96 kilobajta

U pitanju je beta i freeware, a download mozete izvrsiti ovde

Fascinantno, zar ne? :)

Igra kao igra me ne zanima uopste, ali bi jako voleo da vidim source code :)

To je baš star projekat. Valjda je bila pravljena za neko takmičenje kao koncept. Bilo je dosta zanimljivih projekata na tom takmičenju. Ako se setim i nadjem, linkovaću.

Ocekivao sam neki les,kad ono.... za te kilobajte je stvarno fascinantno...

Probao je pre sigurno 5-6 godina,ako ne i vise....
Svi se slazu... 96kb - neverovatno :sceptic:

".kkrieger (from Krieger, German for warrior) is a first-person shooter video game created by German demogroup .theprodukkt (a former subdivision of Farbrausch) which won first place in the 96k game competition at Breakpoint in April 2004. The game remains a beta version as of 2012."

Poslednja izmena:
Znači, već je prošlo skoro 9 godina. Znam da je igra tada preznojavala i izuzetno jake računare jer sve obavlja procesor.

Poslednja izmena:
Secam se ovoga... Na koju foru oni to spakuju pitaj boga... 96kb :sceptic:

^ Proceduralna grafika.

*** ipak je to Farbrausch , kod njih su takve stvari ocekivane :)

Medjutim, meni je i dalje omiljeni demo od jedne druge grupe, star je 13 godina, u pitanju je real-time ray-tracing, i u to vreme je izgledalo stvarno bolesno dobro za 64K demo:

[YOUTUBE]1aLiwf9X8w4[/YOUTUBE]

Bilo je tih demoa i takmičenja oduvek mislim... bilo ih je i 90tih god., sećam se imao sam onomad neku DOS kolekciju. Pa onda oni introi sa amige ko se seća.

Anyway, evo ga jedan od fairlight-a, prilično impresivno sa obzirom na modele, igru kamere i efekata...64kb

Koliko se vidi iz priloženog, jedan lik je radio sve sem muzike. Sirov talenat.....

Poslednja izmena:

Nazad
Vrh Dno