Šta je novo?

[FPS] Festung Europa

• Začetnik teme Začetnik teme zuloom
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

zuloom

Slavan
Učlanjen(a)
05.03.2010
Poena
229
Igru radi ekipa zaslužna za odlični Darkest Hour mod za Red Orchestra (prvi deo).

U pitanju je WWII shooter sa tematikom zapadnog evropskog fronta. Planiraju da naprave WWII shooter u realističnom okruženju (ne simulator, već umereni realizam sa posebnom pažnjom vezanom za detalje, istorijsku pozadinu, oružje, vozila i sl.). Dakle nešto poput prve Red Orchestre samo dosta detaljnije.

Igra se radi u Cry 3 engine-u. Za sada nema gameplay-a. Detaljnije na njihovom sajtu/blogu http://www.festungeuropagame.com/?cat=4

Malo modela i ingame screen-ova:

Galerija

fe-brenmki-01.webp

fe-enfieldno2-02.webp

Za malo 😉

Daj boze da ovo jednog dana ugleda svetlost dana 🙂 vise mi je muka od modernih pucacina,uzeleo sam se ww2......

Šta znam, volim indie projekte jer se rade srcem i dušom, nešto kao alternativna, underground muzika koja je i dalje umetnost a ne pokušaj zgrtanja para.

Ovi ljudi imaju opasno dobre ideje. Konstantno su na forumu u komunikaciji sa komunom, koja već sada nije mala jer se veliki broj igrača sa Darkest Hour moda prebacio kod njih i imaju neke interesantne ideje i predloge. Ostaje samo da držimo palčeve i da ovo ugleda svetlost...

Poslednja izmena:
Svidja mi se tvoj sig. Samo si preblag.

Nazad
Vrh Dno