Šta je novo?

[FPS] Deadfall Adventures

Jel to onaj The Adventurer ili kako se vec bese zvase? Mislim da je vec bila tema o ovoj igri gde se raspravljalo ko je kopirao Indianu, Uncharted, Tomb raidera. :p U svakom slucaju evo upravo je "testiram".

Napucavanje je solidno (mozda previse metaka za protivnike), zagonetke (bar u pocetku) bezveze, cutscenes su su ajde prihvatljive sa sto puta prezvakanom pricom, grafika nista spec ali OK i nekad lepo izgleda, pocetak izgleda bas kao Chivalry mapa Ruins sa sve odvratnim FXAA postprocessom koji ne znam da iskljucim, zvuk bezveze, ali sveukupno bar ekstra radi. U svakom slucaju vidi se da nije high budget igra, zanimljiva u neku ruku, a nadam se da kako odmice valjda ce da bude bolje.

Jel vam radi sejv?Meni u toku igre radi to jest kad poginem vrati me gde treba ali kada izadjem iz igre pa kada ponovo startujem igru uopste nemam mogucnost da nastavim vec samo da zapocnem novu igru.

Poslednja izmena:
Jel to onaj The Adventurer ili kako se vec bese zvase? Mislim da je vec bila tema o ovoj igri gde se raspravljalo ko je kopirao Indianu, Uncharted, Tomb raidera. :p U svakom slucaju evo upravo je "testiram".

Meh, mozda je bila, sve slabije nesto svracam na forum. Nista novo ni da vidis ni da cujes, nisam izgleda vise za ove stvari. Ukucao sam btw u search, ali nije nista izbacio :)

Jel vam radi sejv?Meni u toku igre radi to jest kad poginem vrati me gde treba ali kada izadjem iz igre pa kada ponovo startujem igru uopste nemam mogucnost da nastavim vec samo da zapocnem novu igru.

Pokreni igru kao administrator. Inace, zanimljiva igra, voice acting glavnog lika je mogao biti bolji. Sve u svemu, fina zabava.

Poslednja izmena:
Probao sam i kao administrator i opet isto to jest opet me vraca na pocetak igre :mad:

Nazad
Vrh Dno