Šta je novo?

Foxconn ili MSI

DraganNS

Slavan
Učlanjen(a)
21.12.2004
Poena
319
Dali neko moze strucnije da mi pomogne?
Zelim da kupim nove komponente da bi sklopio nov racunar. Necu da dam bas puno para tako da sam ogranicen. Pitanje je dali je pametnije uzeti MSI K9N NEO-F plocu ili Foxconn N5M2AA. Sto se tice MSI znam da su OK mada kazu za tu plocu da bas i nije nesto. A sto se Foxconn-a tice prvi put sam cuo za tog proizvodjaca pa me intresuje kakvi su i dali je to OK ploca. Isto tako je i graficka nvidia 7600gt Foxconn jeftinija od iste takve Zotac pa ako i to mozete dam i kazete dali je OK da uzmem. Ako ne slobodno recite da to nije pametna odluka. Moj nov racunar bi se bazirao na AMD 4200+ dual, nekoj odgovarajucoj ploci ali da nije bas skupa, 1gb memorija na 800mhz (Transcend) i grafickoj 7600gt... Ostatak je nebitan.
Hvala Vam

Meni se nekako cini da MSI plocu valja kupiti samo sa Nforce chipsetom isto kao i Grafiku! Imao sam svasta od MSI i jedno je sigurno to radi stabilno i nema mnogo egzibicija na MSI!
FOXCONN mi je do skoro bio nepoznanica ali onda sam se dokopao nekih MAC racunara i zaprepastio sam se kada sam video maticnu marke FOXCONN unutra! Rekao bih da ako hoces da se dziguliras i malo da eksperimentises uzmes FOXCONN neki Intel chipset a ako hoces siguricu MSI NForce i nema omaske!

Vrh Dno