Šta je novo?

Fox'87. Mod

• Začetnik teme Začetnik teme fox_87
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

fox_87

Slavan
Učlanjen(a)
07.12.2009
Poena
330
Vec sam na nekoj temi pomenuo da se i kod mene malo moduje pa aj da iznesem kako mod napreduje i neke moje lude ideje :cigar:

-dvd rezace ofarbati u crno,napraviri stelth mode,sa mikro prekidacem,u onaj providni ubaciti i led diodice
-napajanje ofarbati u crno,ubaciti blue led fan,24pinski slivovati rebrastim crevom (koristi se za el. instalacije),a ostale mrezastim slivom al pre toga ofarbati kablove i konektore,ubaciti staklo,ubaciti on-off prekidac sa crvenom lampicom
-slivovati sve ostale kablove
-hard ofarbati odozgo u crno,skinuti nalepnicu
-cpu fan ofarbati u narandzasto
-north & south bridge u crno i promeniti pastu
-na graficku namontirati 775 cooler blok sa led osmicom,na gornju stampanu plocu staviti crn "oklop" a preko fan-a mrezicu,staviti pastu
-ubaciti led diode u zvucnike
-napraviti fan controlor za xigmatek 12,8v,off, i prekidac za ledove u zvucnicima on-off,i 2 prekidaca za dvd-ove
-sata kabl prefarbati
-napraviti ram cooler i ofarbati u crno,staviti pastu na cipove memorije
-neonke prefarbati u narandzasto
-staviti mrezicu na otvore za pci slotove i ispred xigmateka
-ubaciti staklo na kuciste gore i levo,na otvor za dvd uredjaj i prazno mesto za floppy2
-ide cabl za floppy ofarbati u crno,sloziti lepo i staviti u rebrasto crevo
-ofarbati limcic za maticnu i limcic graficke
-ofarbati tastaturu ,plastiku na zvucnicima i membranu,mis,monitor,sluske.....
-ako je ikako moguce napraviti graficki analajzer ili VUmetar i ugraditi na vufer ili kuciste

trenutno su uradjeni samo grubi radovi,za vikend se verovatno farba ,cekam malo sunce da izadje

immas ti tu posla 🙂

immas ti tu posla 🙂

mislis,ma jok :exploder: . Svaki dan po jedan segment pa ce se zavrsiti nekako,juce kada sam video sve raskopusano zapitao sam se sta mi je to trebalo,i da sam zagrizao preveliki zalogaj,al polako,radim za svoju dusu

U bre, kolika "to do" lista🙂
Želim da ti sve ide k'o podmazano i da nas redovno obaveštavaš o napretku... slikama, ne rečima.

gde i kako mislis diode u zvucnike ?

Napred, napred, glupo bi bilo da ih stavi nazad :d

gde i kako mislis diode u zvucnike ?

zvucnici su ovi
sktd10.velika.jpg

i kao sto vidis imaju te velike otvore pa bih plave led diode ubacio u njih,da sijaju kroz rupe. Ta "precka" koja se nalazi na satelitima sluzi da kao zastiti membranu od ostecenja,ali posto je mali deciji prtstic nasao mesto gde da ga provuce i da mu ulubi jednu membranu ja sam ih sada isekao,kada vec nema svoju svrhu da mi ne narusava estetiku :eyebrows:
znvltv_th.jpg

Dobra ti je ideja da ubaciš pleksi na gornju stranicu kućišta, nije uobičajeno da se to radi, baš me zanima kako će ispasti.

Dobra je i ideja sa DVD-ROM-om, samo tu bih ti predložio da isečeš i onaj krug što si ostavio da pokriva centar diska, a da kasnije na to mesto preko pleksija nalepiš krug od folije, ili taj deo pleksija jednostavno peskiraš - u svakom slučaju gledaj da ga odstraniš, bolje će izgledati.
Samo napred i kači slike da vidimo kako napreduješ :wave:

zvucnici su ovi
sktd10.velika.jpg

i kao sto vidis imaju te velike otvore pa bih plave led diode ubacio u njih,da sijaju kroz rupe. Ta "precka" koja se nalazi na satelitima sluzi da kao zastiti membranu od ostecenja,ali posto je mali deciji prtstic nasao mesto gde da ga provuce i da mu ulubi jednu membranu ja sam ih sada isekao,kada vec nema svoju svrhu da mi ne narusava estetiku :eyebrows:
znvltv_th.jpg

ja bi pre stavio mutne crvene izpod woofera, tako da kad stoi na podu baca crveno na pod..plave diode u satelite mi je malo ljakse..al ukusi su razliciti 🙂
pozz

Nazad
Vrh Dno