forum.benchmark.rs
forum.benchmark.rs
Racunaj FOX servis minimum 30-45 dana.Iz mog iskustva Ananas je OK ali servisi su nam dno dna.Kvar se resava za 1-2 dana a cekas 30-45 dana.Ista prica ti je i sa servisom NEPO.Nije da branim ananas ali po meni nisu oni tu krivi nista.Servis je kriv 99%.Stoje im televizori i namerno nece da poprave.Kad bi odneo ovako TV u servis da platis popravili bi za 1 dan.Ovako kad je reklamacija drze namerno jer im nije prioritet jer znaju da imaju 30 dana da ga drze.I tacno kad to prodje oni ga poprave.🤣Meni je ekupi uz papir servisa poslao prepisku sa Nepo servisom.Jer ti meni verujes da su ljudi poslali jedno 30 mejlova a ovi nisu odgovorili ni na jedan mail.Oni mogu samo da gnjave servis.Ali ako servis zabole uvo mozes se slikati.Ista prica je i za druge uredjaje.Kuvalo za vodu smo cekali mesec dana u Tehnomaniji.........Da nastavim pricu 😀. Televizor na reklamaciji od 3.02.2025.Posle 10 dana ni reci od Ananasa, korisnicka podrska se pravi blesava i prica kako imaju 15 dana da vide sta je sa televizorom.
Posaljem email trzisnoj i ananasu sa dokazima da niko nista nije javio u zakonskom roku od 8 dana. Tada me zovu iz Ananasa i pravdaju kako ovlasceni servis je prebukiran i da ce 100% resiti moju reklamaciju. Trzisna je odgovorila samo sa" Поштовани/а, Овим потврђујемо пријем Ваше представке". Znaci sutra je 14. dan a oni nisu ni pogledali tv.
Eto da znate kako ide reklamacija na Ananasu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari