Šta je novo?

FOX TV - vertikalne linije

peyotle

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
22.04.2010
Poena
155
Od jednom mi se pojavile vertikalne linije jednake razdaljine preko celog panela. Jel video neko ovo do sada? Probao drugi kabal , drugi Ulaz, resetovao TV sve isto.

Prilozi

• 1.jpg
    1.jpg
    151.6 KB · Pregleda: 56
  • 2.jpg
    2.jpg
    231.9 KB · Pregleda: 55
Poslednja izmena:
koji model?
ako je u garanciji, reklamiraj

Fox 42DTV230E 42"
Imam garanciju, kupio ga u novembru na Ananasu, nema ni puna 2 meseca.
Kapiram da nema poente ni da ga saljem pre 15. Januara.
Taman cemo da vidimo kakav je Ananas prilikom reklamacije 😀

Jesi probao preko drugog racunara / laptopa ili preko kablovske?HDMI kabel i ulaze vidim da si menjao.Ako i na drugim racunarima ili uredjajima isto pokazuje onda je do tv-a.Sto se ananasa ja sam bio prezadovoljan.Dodju po TV za 0 din i pitaju te kad si slobodan da ga pokupe.Onda kad ti ga vrate mene su cak zvali i pitali dal je sve u redu sa tv i dal je popravljen.Cak smo izbrisali mail sa racunom i oni su me nasli u sistemu i bez racuna su prihvatili garanciju i poslali kurirsku sluzbu.

Posle sam ih zamolio da mi posalju nov mail i poslali su mi novi mail sa racunom.E sad sto se tice servisa tu ces da se dobro nacekas.Ja sam cekao tipa 3-4 nedelje.Al to nije do ananasa.Tako da ti je moj savet da posaljes pre NG da bi ti u januaru bio gotov servis.I moj je bio FOX isto u firmi tako da verujem da ces proci istu proceduru.***-a ja sam posle 2 FOX-a i cimanja sa garancijama kupio Teslu za firmu.Ne znam kakvi su oni ali FOX mi se pokazao kao teski krs.Na 2 razlicita modela u manje vise isto vreme isti kvar - pozadinsko osvetljenje.

Prvi tv FOX sam popravljao ja mislim 2 puta u garanciji.I treci put smo ga nosili u servis o nasem trosku.Popravka izasla kao 50% cene novog tv.U prevodu - bacili smo pare.Kupili drugi FOX koji je drugi model ali istih karakteristika.I isti kvar opet u isto vreme.Kad smo ga poslali u servis kupili smo drugi TV ali Tesla.Tako da moj savet ti je da izguras sa tim FOX koliko mozes a posle toga kupi drugi brend.Necu da kazem da su svi FOX isti ali ovi modeli gde spada i tvoj je manje vise isti djavo.Posto malo vise pratim youtube kanale sa elektronikom i popravkama mogu da ti kazem da su FOX, VOX , Tesla ,Favorit , ELIT i slicni svi krs marke.

Gotovo svi imaju probleme sa pozadinskim osvetljenjem koje je ocajnog kvaliteta.I ploce su im isto lose i nemaju mrezne ploce nego su im ploce sve u jednoj sto je losije resenje.Uglavnom , lik sa youtube kanala elektronac koji popravlja TV mi je rekao da su pomenute marke krs.Lagacu te sad ali mi je za neku marku na A slovo (Adler ili Alfa) rekao da su dobri a jeftini.Mislim da je Adler jer znam da sam gledao posle u radnjama i nema nigde da se kupe ti TV.Ja nisam u fazonu da hejtujem neki brend ali FOX najvise kritikujem jer sam na 2 razlicita modela video da imaju iste boljke.Svi mi smo svesni one price koliko para toliko muzike.Ali da ti ne mozes da napravis TV koji moze da izdrzi makar i te 3 godine garancije meni je neshvatljivo.Ja FOX ne bi kupio vise nikad.Iako znam da su i Tesla i VOX manje vise isti krs samo drugo pakovanje na vikendici sam kupio VOX a za firmu Tesla.Za sad VOX se pokazao kao bolji jer za te pare je nudio jedini Android OS(opisao sam u drugoj temi o VOX detalje).A Tesla za sad mogu ti reci sljaka odlicno od avgusta bez problema.Ima lepsu sliku od FOX.I skuplji je nekih 2000 din.E sad rano je reci jos kakav je kvalitet ali ako nista Tesla ima 2 godine vise garancije za tih 2000 din vise.Za prostore poput naseg gde TV radi 24h garancija i kvalitet su 1 mesto.A u mom iskustvu FOX je pao na testu.

Hvala na odgovoru, definitivno je do TV-a. Pre ovoga sam imao neki Vivax 43 incha i on je trajao skoro 8 godina.Mislio sam da su ove marke sve iste ali izgleda da nisu 😀
Ovaj sam uzeo jer me izasao samo 15 000 sa kuponom.

Uvek je ona prica koliko para toliko muzike aktuelna.I naravno da kad kupis najeftiniji TV ne mozes da ocekujes isto kao kad kupis LG, Samsung i Sony.Ali generalno u mom slucaju FOX se pokazao kao zaista los jer kao da je neko tacno u nekom momentu pokrenuo jedan te ist kvar.Kaze mi Stole sa youtube da kad on zameni pozadinsko to traje uvek po par godina.Znaci da neko namerno u FOX radi na tome da neko cim prodje garancija(a i toku nje se kvari) bacis tv i kupis novi.

U tvom slucaju se jos tu i tamo isplati zamena pozadinskog jer je skuplji bio tv.Kod mene se zaista samo isplati uzmi tv i baci i uzmi novi.Plus , manje vise to nego kad posaljes u servis oni gnjave po mesec dana.Ananas je tu ok ali ne popravljaju oni tv.Tako da ja sam da kazem ispucao FOX i probacu neki drugi brend.Mozda ti WEB OS modeli sa 5 godina garancije su bolja opcija.Sto se tice Vivax oni su Hrvatski Kinez.Ne znam za TV jer nisam nikad imao.Ali secam se DVD player mi je radio xx godina.Pa sam jedan model zamenio sa novijim koji je imao tad cak i USB.I taj drugi je preziveo pad sa 2m i radi i dan danas.Tako da nekad nije ni sve jeftino lose.Ali generalo FOX provereno ima lose pozadinsko osvetljenje i ploce.Vidim i po video klipovima Stoleta da se najvise vrte jedne te iste marke(VOX i FOX).Ti si jos gore prosao jer meni je bar trajao oko 14 meseci i prvi i drugi.Teraj ga svakako dok garancija a kad prodje nemoj ga ni popravljati nego uzmi drugi TV ali bolje ne FOX. 😀

Da nastavim pricu 😀. Televizor na reklamaciji od 3.02.2025.Posle 10 dana ni reci od Ananasa, korisnicka podrska se pravi blesava i prica kako imaju 15 dana da vide sta je sa televizorom.
Posaljem email trzisnoj i ananasu sa dokazima da niko nista nije javio u zakonskom roku od 8 dana. Tada me zovu iz Ananasa i pravdaju kako ovlasceni servis je prebukiran i da ce 100% resiti moju reklamaciju. Trzisna je odgovorila samo sa" Поштовани/а, Овим потврђујемо пријем Ваше представке". Znaci sutra je 14. dan a oni nisu ni pogledali tv.
Eto da znate kako ide reklamacija na Ananasu.

za reklamacije

za Ananas i druge on-line trgovine

Da nastavim pricu 😀. Televizor na reklamaciji od 3.02.2025.Posle 10 dana ni reci od Ananasa, korisnicka podrska se pravi blesava i prica kako imaju 15 dana da vide sta je sa televizorom.
Posaljem email trzisnoj i ananasu sa dokazima da niko nista nije javio u zakonskom roku od 8 dana. Tada me zovu iz Ananasa i pravdaju kako ovlasceni servis je prebukiran i da ce 100% resiti moju reklamaciju. Trzisna je odgovorila samo sa" Поштовани/а, Овим потврђујемо пријем Ваше представке". Znaci sutra je 14. dan a oni nisu ni pogledali tv.
Eto da znate kako ide reklamacija na Ananasu.
Racunaj FOX servis minimum 30-45 dana.Iz mog iskustva Ananas je OK ali servisi su nam dno dna.Kvar se resava za 1-2 dana a cekas 30-45 dana.Ista prica ti je i sa servisom NEPO.Nije da branim ananas ali po meni nisu oni tu krivi nista.Servis je kriv 99%.Stoje im televizori i namerno nece da poprave.Kad bi odneo ovako TV u servis da platis popravili bi za 1 dan.Ovako kad je reklamacija drze namerno jer im nije prioritet jer znaju da imaju 30 dana da ga drze.I tacno kad to prodje oni ga poprave.🤣Meni je ekupi uz papir servisa poslao prepisku sa Nepo servisom.Jer ti meni verujes da su ljudi poslali jedno 30 mejlova a ovi nisu odgovorili ni na jedan mail.Oni mogu samo da gnjave servis.Ali ako servis zabole uvo mozes se slikati.Ista prica je i za druge uredjaje.Kuvalo za vodu smo cekali mesec dana u Tehnomaniji.........

i ovde se završava priča

Nazad
Vrh Dno