Šta je novo?

FOTOSTORE

Cene fantasticne. Sad ih zovem za s100 🙂

Poslednja izmena:
Pre neko vreme pazario D3100 kit,Jeftinije od drugih radnji.
Otpakovali pedamnom,isprobali,sve ok.Radnici nisu nesto strucni,ali su maximalno ok
Preporuka.

s100 po toj ceni best buy ever!! Vidim da imaju akciju "ako nadjes negde aparat u prodaji jeftinije nego kod njih"...zato i daju cene jeftinije od drugih verovatno. No ako imas garanciju i racun ne vidim sto bi brinuo.

Kupio sam kod njih objektiv, stativ, okidace za blic i ne znam sta jos. Maksimalno korektni i ljubazni a cene (uglavnom) mnogo bolje nego kod drugih. I meni ono najbitnije, daju na 12 rata na Intezine kartice!

Samo ih nazovite pre nego sto odete, radnja je jako mala i skoro sve mora da se rezervise/naruci i onda vas to ceka za par sati u prodzi.

Poslednja izmena:
Definitivno je S100 najbolji kompakt za ove pare, skoro pa DSLR u malom🙂
Ja sam nedelju dana ubeđivao svastiku da kupi, ali joj se više sviđa Ixus linija. ***a, žensko😀

Ja rezervisao sebi jedan primerak. Kazite mi, koliko moze ova baterija sa kojom aparat dolazi da ispuca slika u najvecoj rezoluciji bez blica i koliko minuta video snimka na najjacim podesavanjima ? Koje su bubice i boljke konkretno ovog modela, na sta treba obratiti paznju pri preuzimanju istog u radnji ?

Koje su bubice i boljke konkretno ovog modela, na sta treba obratiti paznju pri preuzimanju istog u radnji ?

Da sam sebi odgovorim. Bilo je problema sa vracanjem objektiva nakon gasenja aparata. Ali u razgovoru sa ljudima iz Canon servisa (pixell) saznao sam da je bitno da aparat ima broj 41 ili veci na pocetku serijskog broja uredjaja, tipa 41xxxxxxx. Aparati koji pocinju sa serijskim brojem 40xxxxx i ispod su u problemu i mogu biti neispravni. I u tom slucaju se ta nepravilnost otklanja u servisu besplatno, jer je uredjaj u garanciji. 🙂

Definitivno je S100 najbolji kompakt za ove pare, skoro pa DSLR u malom🙂
Ja sam nedelju dana ubeđivao svastiku da kupi, ali joj se više sviđa Ixus linija. ***a, žensko😀
da, nema rozle s100 😀
Ja rezervisao sebi jedan primerak. Kazite mi, koliko moze ova baterija sa kojom aparat dolazi da ispuca slika u najvecoj rezoluciji bez blica i koliko minuta video snimka na najjacim podesavanjima ? Koje su bubice i boljke konkretno ovog modela, na sta treba obratiti paznju pri preuzimanju istog u radnji ?
Sto se baterije tice nisam merodavan da dajem tacne informacija posto se tek par dana igram sa istim ali ti mogu reci da je bulja u poredjenju sa svim ranije sto sam imao (ixus 860is je pravio daleko vise fotki)...dajem ti info iz manuala, mislim da nisu mnogo omasili. Ono sto sam ja kod mene primetio je da se aparat drasticno zagreva sa strane gde je baterija pogotovo kada se igra sa videom (da li i drugi imaju problem; predpostavljam da da dok je u manualu naveden ovaj issue, al reko ipak da pitam)!!
Bubice i boljke kod ovog kompakta necu da spominjem kad ga dobijas za 230e (iskreno ne znam ni sta bih napisao), a prilikom preuzimanja, ako vec mozes da ga upalis vidi da nema losih pixela na ekranu/senzoru.

Ono sto mene zanima konkretno je kako se zove fenomen da imam dva losa pixela (opet roza jel) na displeju ali samo prilikom slikanja; znaci kada slikam i idem u mod za pregled, losih pixela nigde?! :trust:

Prilozi

• Bat s100.jpg
    Bat s100.jpg
    85.7 KB · Pregleda: 57
Poslednja izmena:
Koja su ti prva dva broja na serial-u od aparata ?

Da sam sebi odgovorim. Bilo je problema sa vracanjem objektiva nakon gasenja aparata. Ali u razgovoru sa ljudima iz Canon servisa (pixell) saznao sam da je bitno da aparat ima broj 41 ili veci na pocetku serijskog broja uredjaja, tipa 41xxxxxxx. Aparati koji pocinju sa serijskim brojem 40xxxxx i ispod su u problemu i mogu biti neispravni. I u tom slucaju se ta nepravilnost otklanja u servisu besplatno, jer je uredjaj u garanciji. 🙂

Ok si :smoke:

Hah, sad skontah za tu problematiku; pojma imao nisam!!

Jos da mi neko odgovori...
Ono sto mene zanima konkretno je kako se zove fenomen da imam dva losa pixela (opet roza jel) na displeju ali samo prilikom slikanja; znaci kada slikam i idem u mod za pregled, losih pixela nigde?!

Mozda je to cena napucanog aparata u malom, hocete da bude jako i jeftino a usput i bug free :d

Apsolutno mi ne smetaju tackice na ekranu sve dok se ne pojavljuju na slici 😉

Jos sam da koristi 2xAA baterije umesto ove Canon-ove ... Al ne moze sve kako mi hocemo. Citam po netu da moze da se uflesuje neki hackovani fw, otvara sasvim nove horizonte :d

ti aftermarket firmveri oduvek postoje za canon aparate...mada je realno ne vidim sta bi mogao jos da pozelim na s100 😉

haha hit: kupis juga za te pare i montiras na njega opremu 😀

Serija pocinje sa 48XXXX. Hebes mi sve ja cu da se r****m :wall: Rezervisao sam S100 ali mi je nekako zbog robustnosti blizi ovaj G15. E sad koliko ce meni pocetniku da znaci razlika u perfomansama ova dva digitalca to neznam.

Poslednja izmena:
Zubo uzmi lepo i jedan i drugi u ruke, rekoh ti vec ako ti g15 nije veliki tj robustan...

Nazad
Vrh Dno