Šta je novo?

Fotografije - 2016

• Začetnik teme Začetnik teme weasel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
I ja sam se igrao zadnjih par dana pa evo jedna iz te serije. 🙂 Sazvakana tema milion puta ali ptice su ptice 😀

Veliko ratno ostrvo by Dusko D, on Flickr

^
Pozdrav druze dobrodosao na forum 🙂 Odlicne fotke, vec sam imao prilike da ih vidim 😉

Sjajne fotke, bravo!

25066015076_55d2732f5f_c.jpg

Flickr - Yellow Fantasy: https://flic.kr/p/EbZSZJ

Na ove fotografije sa Zlatibora sam naleteo pre 12-ak meseci na flickru a i na DZ ako se dobro secam, odlicne su 🙂

@Juga
Fala druze, al realno daleko sam ja od majstora portretne fotografije 😛 Meni je bas drago da si ovde, volis da fotkas i imas dobre fotke 🙂 Moje misljenje uvek je bazirano na osnovu nekog opstek utiska o postavljenoj fotografiji, kadar, svetlo, obrada, onako kako to mom oku prija, znaci veoma subjektivno...
Recimo, meni je ova poslednja odlicina, od predhodne tri prvu bi u 16:9, druga dobra, a kod trece kadar je trebao malo nize...

Od mene jedna kontra ovi tvojim kadrovima 🙂

Summer magic... by Nenad Ristic, on Flickr

Hvala vam 🙂
@*******i kako god ali meni su tvoji portreti fenomenalni,dosta ih dobro obradjujes 🙂 Meni obrada portreta nikako ne lezi 🙁
Sto se tice ovog ostalog potpuno se slaze,jedino ovu trecu nisam mogao nize jer sam hteo da izbegnem rukohvat pa sam uhvatio vise nezanimljivog neba,jedino sam trebao da malo cropujem.
Inace odlicna ti ova zadnja fotka kao i sve do sada 🙂

Juga, odlicna!

Evo od mene, nesto sto stvarno retko fotkam 😛

Bolje se ti drzi onoga sto radis najbolje 😉

Ja bas mislim da to nije dobra logika, al ajde 😉

Od mene neka od ove zime... ništa posebno al' nisam odavno. 🙂

Ne znam da li si imao neki UV ili zastitni filter na sokocalu ali ubija te fler za medalju...
Kad se fotografisu tackasti izvori svetla nocu, sve se skida sa objektiva...
Realno ova ide odmah u recycle bin...

Pratim temu i uživam u fotografijama. Fotografijom se ne bavim čak ni amaterski već ponekad okinem 'idiJotom' neku sličku. Imam stari Canon A540.
Ovo je moja prva ovde postavljena slika.

y3mr6Oq61pUd3ziXvQ5ak0I66KHtLahVTc1BtJCBvxrAgerO4IJG6kFKSjoHIt5PKYXXnPQXSoRKssP1Ub10-Fkgks6gzupPKtk8djhaOpZOcmGPLA0OKAtE1tQPY4uXpUH8I4WzRFIpLRrUN-DLKokULNXJyYRWbOkQsJi8bBYybM

Prilozi

• IMG_0462.jpg
    IMG_0462.jpg
    521.6 KB · Pregleda: 111
Ne znam da li si imao neki UV ili zastitni filter na sokocalu ali ubija te fler za medalju...
Kad se fotografisu tackasti izvori svetla nocu, sve se skida sa objektiva...

Nemam pojma kako je nastao ovakav flare... nije bilo nista na objektivu.

Realno ova ide odmah u recycle bin...

^^ taman si lepo krenuo, ali ne mozes, to je jace od tebe 🙂

Ako mislis da nije za kanticu za djubre onda si jako daleko od svoje prve elementarno pristojne fotke ovde! 😉

Fotke su ti odlicne, ali ja bih samo predlozio da stavljas manje napadan logo. 🙂

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno