Šta je novo?

Fotografije - 2015

• Začetnik teme Začetnik teme weasel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
*******i ...osim sto stvarno pravis dobre i odlicne fotke .... zavidim ti jer doneses sa sobom i more uspomena na gradove u kojima si bio .... Ja kao slepac , nista ne ufotkam 😀

^
Hvala druze 🙂 Gotovo sve fotografije nastale su na putovanjima ili u izlascima, i svaka je uspomena na neko desavanje iz naseg zivota, gotovo da nemam fotki koje su nastale kao deo neke foto sesije, izmedju ostalog to je i razlog zasto se bavim fotografijmo... Maksimalno se trudim da napravim sto bolje kadrove, i kasnije u obradi da to napravim najbolje sto umem.
Steta sto ti ne padne na pamet malo da prosetas sa kamerom i stativom u vecernjim casovima po tim gradovim gde putijes verujem uglavnom poslom, ne sumnjam da bi doneo brdo dobrih fotki...

Ovo je jedna od pre devet meseci kada sam poceo da se bavim fotografijom, jedna od prvih fotki, nisam je dirao sve do sad posto nisam znao kako u obradi da je sredim, ali sam je sacuvao i mislim da je vredelo 🙂
Cathédrale Notre-Dame de Paris... by Nenad Ristic, on Flickr

Poslednja izmena:
*******i lud si 😀

@s16
Brate, hvala 😀
Odlicna fotka, lep kadar 😉

@ Pe11e
Nekako to nije to kad nema oblaka a ima neba u kadru... Ovo nema veza sa tvojom fotoko, nego genralno ja to tako vidim 🙂
Mozda si mogo u obradi malo vise da izvuces iz ovog kadra...

Poslednja izmena:
Al' vrishti neka aberacija ovde... :d

Moguce od obrade (preterane mozda), pazi kada nisam izvalio sve do sada kada si ti napomenuo...

@s16
Brate, hvala 😀
Odlicna fotka, lep kadar 😉

@ Pe11e
Nekako to nije to kad nema oblaka a ima neba u kadru... Ovo nema veza sa tvojom fotoko, nego genralno ja to tako vidim 🙂
Mozda si mogo u obradi malo vise da izvuces iz ovog kadra...

Tesko, sitna kisa, magla. Ne osecam kisu da pada, izvucem aparat i posle 2 minuta ga pogledam - kompletno vlazan.

^
Vidim da nesto ne stima, losa atmosfera, slaba dinamika, nekako flet, a fin kadar... Daj ovu novu sa flickr-a, bas je dobra 🙂

Poslednja izmena:
^
Vidim da nesto ne stima, losa atmosfera, slaba dinamika, nekako flet, a fin kadar... Daj ovu novu sa flickr-a, bas je dobra 🙂

Vidis da je to isto mekano svetlo, tmurno vreme, dobro za neke scene. 🙂 Recimo ja sam izbegavao ranije da fotkam po oblacnom vremenu, pogotovo po ovako tmurnom, mentol. Izlazio samo kad je suncano. Al' ***, tada sam bio bas rookie. 🙂

[url=https://flic.kr/p/BTjLbL]Lonely Bench by Predrag Drobac, on Flickr[/URL]

Evo i od mene nesto portreta, zovite me *******i 😀

DSC_3783-2_zpsuytuikel.jpg

@DeuS.Mikelle
Nije fora da te tako dugo nema 🙂
@ Pe11e
Samo je jedan *******i 😀

Jos jedna sa pocetka, nastala istog dana kad i predhodno postavljene iz Pariza, sa obradom od pre par dana...

Golden Tower... by Nenad Ristic, on Flickr

Skenirao sam sve kod onih u Agfi preko puta politike 🙂 Sad sam stavio Portru 160 da isprobam. Imam jos par slika da okacim, ali ne stizem. I sad pisem sa telefona :-D

Stvarno dobar smek, bas onako filmski.

@*******i
Drug moj, neki posao sam dobio, pa sam sve morao da stavim na pauzu, a i taman malo iskulirao od svega 🙂
Ali vidim da tebi ide super i da dosta ljudi kace nove fotke, sto je super!!
Ako ako, nadam se da je bilo vajde 🙂 Pa ide onako, imam i ja nekih situacija sa poslom pa sam malo previse u obavezama, al stizem tako po neku fotku da obradim 🙂

@Don Workinson
Skroz je dobra 🙂

@delevic
Meni se prva najvise dopada, al to je verovatno zato sto volim nocne fotke, nekako me omadjija to ambijetalno svetlo 😛

Dobra *******i, eye contact daje mnogo jaci efekat fotki.

delevic ....bas niceee 🙂
Stvarno dobar smek, bas onako filmski.
Delevic i meni se dopada druga fotka! Lajk! I odlicna je Portra400, to je taj smek 🙂
^ Mnogo mi se svidja portra! Pogotovo ovaj smek sa druge fotke!
Dobra ti profilna 😀 <3

Hvala ljudi.

:banana: Mnogo bolje *******i 🙂

Sony A7 & Nikkor 55mm f1.2

@Mil0sbeo
Hvala 🙂

@Falcon
Hvala druze 🙂 Najcesce je tako...

@delevic
Pa u ovom kadru ne moze bolje 😛 Znam da volis te linije pa sam te zato naveo iznad fotke 😉

@Pe11e
Ne znam sta ce da ti kazu dezurni foto analiticar, al meni je ovaj kadar skroz dobar...

@s16
Fantasticna fotkica, obozavam nocne fotke 🙂

Secena namerno ovako posto nije moglo drugacije, zeleo sam da se vidi deo ove terase na kojoj stoji i njeni krajevi...
Most beautiful smile... 🙂 by Nenad Ristic, on Flickr

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno