Ако је облачно и сиво онда не можеш ништа наравно. Ако те занима blending exposure->https://youtu.be/EATSiMmrTiU или https://youtu.be/igNlbo5U80gHvala vam puno na komentarima, znače mi! 🙂 U pravu ste za nebo, ne uklapa se. Takvo je jer ni sama nisam znala šta da radim sa njim. Nije ga bilo uopšte tog dana, padala je kiša i bilo je skroz sivo to jest belo, totalno dosadno. @Thierry Henry, još nisam vična toj terminologiji i tehnici i možda je sramota da pitam za objašnjenje, ali ipak hoću. 😉 Kako to da uradim sa nebom? Ako može neki link ili objašnjenje kako u tim sitiacijama gde nema ni oblačka i gde je nebo totalno bez boje?

Champs-Élysées Sunset
Jardin du Luxembourg
Square near TrocaderoFotkao sam za neku reklamnu kampanju Ribella firme, humus je u pitanju 🙂 radio sam standarno studijski sa dve blic glave i zilbericom da malo samo popuni neku senku, D800+ 50mm 1.8D je u pitanju na mislim f10, iso 100.
Pogledajte prilog 173830
mozda je bilo bolje da si postavio objekte u fokusu u donju trecinu, blize posmatracu, kako bi se oko usredsredilo na pakovanje humusa, ne na veliku crvenu papriku.
na stolu ne vidim shitaki pecurke, leblebije, susam, koji su glavni sastojci ovog proizvoda.
i gde si nabavio te daske? 🙂
Ova je jedna od 100 fotki koliko sam napravio, imam i sa fokusom na hranu koja je na stolu. Leblebija ima na fotkama, ne treba sve da budu iste, imas ih i na ovoj samo nisi dovoljno gledao, ovo je jedan od 20ak recepata, koji je sa humusom kao sastojkom.
Daske sam sam napravio.
P.s. fokus nije na paprici nego na proizvodu, jer su tako trazili, jednu na hranu jednu na proizvod. Leblebije su mi bile ok da ih stavljam na slike, susam nije glavni sastojak, zapravo je tahini, koje se pravi od susama, ali opet ide u jako malom procentu, takodje je tecan i neinteresantan kao proizvod pa ga nisam ni uvrstio.. sto se tice pecuraka, na zalost ih kuvar nije imao pa sam morao bez njih. Ali sam svakako zadovoljan kako je ispalo 🙂
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari