Šta je novo?

Fotografije - 2015

• Začetnik teme Začetnik teme weasel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Чудно баш светло. Мени је ок. Можда мало мрачнија.
Чичин споменик у Онтарију:

Upravo gledam na flickr-u, fascinantan spomenik 🙂 Od ovih tvojih fotki prva i druga postavljena su ekstra, ostale mi nekako nisu legle ne volim taj tip obrade, ali to je sve stvar ukusa...

Sad kad sam ponovo pogledao ipak mi je pobednik dobar. Malo je mracnije okruzenje, nisam hteo to da menjam u obradi posto je tamo bas tako, samo je spomenik dobro osvetljen. Probao sam kombinaciju dve ralicite ekspozicije gde je okruzenje jedanko dobro eksponirano kao spomenik i nije to to, ovako je bolje i verodostojnije cak je obrada radjena na blago preeksponiranoj fotki u kombinaciji sa jos jednom dobro eksponiranom prema spomeniku, mada ja bas nesto i ne tezim tome da fotke bude sto verodostojnije 😛

Фасцинантан јесте. Нису ми неке фотке али ок, kit објектив сам носио. А обрада мање више немам ни сам појма па сам овако одрадио.
Само цепај, не може се бити у сваком сегменту добар *** 🙂.

malo sam se ponovio,
sad samo da se procita uputstvo I da se vezba 🙂

IMG_0264.JPG

evo neki brzinski pokusaji u ne bas dobroj rezoluciji, I brzoj obradi - dok ne vidim gde I kako da kacim slike da se vide ok. 🙂

DSC_0092.JPG
DSC_0090.JPG
DSC_0091.JPG

6D & 85/1.8 @f2

Poslednja izmena:
Q4u-отвори Flickr имаш 1тб за џ.
Мицко, баш лепа🙂

Q4u-отвори Flickr имаш 1тб за џ.
Мицко, баш лепа🙂

pokusao sam da vidim kako to ide, al me je poceo smarati sa yahoo nalozima a nisam bas nesto imao vremena da otvaram nove naloge, a stare sam zaboravio - dugo im nisam pristupao.

znaci za flicker mi treba yahoo nalog sa svim podacima ?

Да yahoo налог је потребан.

Hvala cheers

Evo jos jedne (malo drugacije :d)

micko, ovo ti nije prva fotografija gde se su/objekt(i) ne nalaze na trećini kadra, kako pravilo i nalaže. Pripazi malo na to. Ipak moramo održavati kvalitet ovog foruma.

Nadam se samo da će korisnici koji nisu redovni ovaj moj post shvatiti kao šalu...

Prilozi

• Screen Shot 2015-07-13 at 21.14.55.jpg
    Screen Shot 2015-07-13 at 21.14.55.jpg
    245.3 KB · Pregleda: 193
Naravno, ne sme se svasta kaciti ovde!

Nego evo jos jedne, sto-sta me nervira ovde ali mi i dalje trenutak nadoknadjuje to.

^
Ma da bas imas razloga za nerviranje 😛 Koji si ti kralj 🙂

Dok si ti fotkao u hladovini ja sam za to vreme jurio horizont i neke drugacije motive 😛

Ušće... by Nenad Ristic, on Flickr

Poslednja izmena:
Ja bi tu cepio horizont malo gore, ovako mi deluje previse nisko... Ostalo sve dobro 🙂

@micko jos nisam rucao i onda ta fotka... Bolje da nisam ulazio na bench. Ko oravi taj burger?

Licno ja sam pravio ovog sa fotke 😀

Inace *******i, meni skroz kul ovih zadnjih par fotki BG-a.

Poslednja izmena:
Весела и слатка девојчица, браво.
*******и, добар залазак.

Slobodno kači više tih behind the scenes fotki. Meni mnogo znači da vidim kako je raspoređeno svetlo.

@*******i mrzi me da listam nazad, mozda je bio lapsus, ja sam hteo da kazem da bih spustio kadar malo dole jos odnosno manje neba, vise reke, mada vrv bi mi legla horizontala vise od vertikale.

^
Nema nista zanimljivo u horiznontali imam i takvu fotku, a sa ovog mesta kada se spusti kadat u prvi plan dolazi drvece sa druge strane obale a to se nije uklapalo u zamisao koji sam imao, ovu ladju sam malo sacekao da se pojavi gde treba ali se isplatilo 🙂

Ekstra..svidja mi se..malo apstrakcije za promenu 🙂

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno