Šta je novo?

Fotografije - 2014

• Začetnik teme Začetnik teme weasel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Naravno,samo treba znati pravu meru. Ali jedno je sigurno,ne postoji obrada koja ce svima biti podjednako dobra.

Evo dva sa zalaska na moru...

mg7923.jpg

mg7235.jpg

Добре АТI & Џиџо.

Преобрађене лоше прве две. WB на другој, превише уско не може лепотан/ица да дише🙂.

Kazi da ti se svidja i da nastavimo dalje 😀

Salu na stranu, morao sam nesto da okacim, susna je godina. Flickr mi zamro, pa ono 😛

Mnogo dosade 🙂

Dopada mi se fotka Ostoja, 🙂

Miki nisu ti dobre fotke, najvise zbog obrade, kao da se trudis da obradom dobijes interesantniju foktu... Moras malo vise da gledas kako drugi ljudi rade, neku mozda slicnu temu, pa da pocnes da razmisljas u tom smeru, niko se naucen nije rodio i svi su prosli kroz period budzenja fotki u PS. Kad provalis da ocenis svetlo, sto je krucijalan momenat za forografiju. naravno i kompozicija

Hvala deuS 🙂

malo sam se igrao sa bojama i tako mi se svidelo 🙂

Miki nisu ti dobre fotke, najvise zbog obrade, kao da se trudis da obradom dobijes interesantniju foktu... Moras malo vise da gledas kako drugi ljudi rade, neku mozda slicnu temu, pa da pocnes da razmisljas u tom smeru, niko se naucen nije rodio i svi su prosli kroz period budzenja fotki u PS. Kad provalis da ocenis svetlo, sto je krucijalan momenat za forografiju. naravno i kompozicija

Igrao sam se sa bracketingom, nije mi bio cilj da jurim kadrove i kompoziciju. Photomatix je pokazao svoje u ovim fotkama, sem u ovoj zadnjoj. Fora sa zadnjom je ta da je bio drugaciji krop ne bih postigao ono cemu sam tezio, a to je da je pas zaustavio saobracaj na putu, a ustvari nije ni bio na ulici vec na stepenicama. Ta fotka je i ovako zavrsila kao fb cover, tako da nije trasno sto nije krop po ps-u 🙂

Hvala na sugestijama svakako

Kad ste vec krenuli u tom faoznu, evo jedna od mene.

Taman sam hteo da pitam da li je ovo Rtanj 🙂 Nebo da li je "originalno" ili je menjano u ps?

Originalno da ne moz' originalnije 😀 Samo WB "malo" povucen na hladnije (-10 u LR) a donji deo povucen na toplije (+25 u LR).

Што не би небо било оригинално? Добра Дејане.

Poslednja izmena:
Hvala Deus, Dexter i Thierry 😀

Idemo dalje...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno