Šta je novo?

Foto glaerija

• Začetnik teme Začetnik teme acca
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

acca

Čuven
Učlanjen(a)
25.01.2002
Poena
619
Pokusavam napraviti fotogaleriju na mom sjatu. Video sam negde galeriju gde se sve slike, ali umanjene, nalaze na vrhu strane. Klikom na neku od tih malih slika dole ispod njih se otvori velika slika. E sada, ja sam to nasao i uspeo da uradim u Front Page-u XP, ima ponudjena opcija za pravljenje galerija. Odradio sam sve i kod mene na kompu sve radi Ok, ali kada podignem na server nefunkcionise. U cemu je problem? Mozda ta galerija spada u FP ekstenzije pa zbog toga ili ja nisam nesto dobro podigao na server ili.... Da li neko ima neki predlog kako da napravim galeriju koju sam zamislio.
Nemojte mi samo reci FP je s***e , predji na DW. Koristim i DW, ali tamo nisam nasao ovu opciju, da napravim galeriju kakvu sam zamislio. Ako i tamo ima nesto slicno, recite da da potrazim.
Hvala!
Pozdrav

Poslednja izmena:
Umesto sto se smaras tako, udji lepo u Photoshopp, pa File - Automate i napravi galeriju kakvu zelis. Posle udji u DW i sredi je lepo i kraj.

Puno hvala.
Iskren da budem nisam ni znao za ovu opciju Photo Shopa. Bas sam ovako zamislio galeriju, samo nesvidja mi se sto ima 2 frame-a. Da li ima nesto ovako, ali da je sve u 1 frame-u. Ili da li postoji neka opcija da se u okviru samog PS to podesi. Ja nisam nasao.
Pozdrav!

edituj html kod u bilo kom text editoru ili weaver-u, front page-u, nakon koncepcije strane u p. shop-u

Ma Notepad konza 🙂
Total control :smoke:

Tip: Mozes i iz ACDSee-ja da napravis HTML galeriju.. sasvim fino zavrsava posao.

Nazad
Vrh Dno