heh, ne da više od 10000 karaktera
sva sreća, pa nas piraterija ne pogađa nikako, jer bez naše podrške program ni ne može da funkcioniše.
daj smešan si. pa nisu svi u ovoj zemlji pirati koji mogu zaglaviti 7 godina zatvora. neko mora i da pravi softver, koji ćeš ti da piratuješdriver je napisao(la):Kao shto rekoh, koja to firma u ovoj zemlji nema shkode, VW, opel dizelashe, koji su tebi verovatno odlichni automobili, kao i forza shto je odlichna![]()
pa onda igraj Forzu, i videćeš da je najbolja igra.driver je napisao(la):Ja od igre trazim realnost, a nikakve nalepnice, spojleri, ferariji, ili kvalitetnije texture to ne mogu da zamene. Vec sam negde rekao, forza me najvishe podseca na Ford racing 2, koji je odlichna arkada, ali to nema veze sa realnoshcu, i ja se time ne zadovoljavam, takvih igara ima na kilo. PS2 sam kupio zbog GT4 primarno, oficijelni volan sam kupio, trazio USB flash koji radi sa njim, lan adapter zbog online igranja, kao i HDD, to je za mene najbolja igra ikada, dok je Forza za tebe samo josh jedna voznja, ili najbolja voznja na Xboxu...
Poslednja izmena: