Šta je novo?

Forza Motorsport

Rally automobili deluju kao da imaju 5 tona, tu se najviše oseća koliko nisu u stanju da realno simuliraju težinu vozila. Nije ni čudo što ne možeš da se snađeš u WRC 4 posle ove arkade driveru.

zver je napisao(la):
i dalje je simulacija, samo ružna simulacija.

Ali zato one nepostojece kucice i barake sto su u Forzi pobacali oko staza, kao cisto da ima tu nesto.. to je bas Lepo za oci...
Jesi ti video kakva su vremena na Nurburgringu u Forzi u poredjenju sa GT4 i Enthusiom...
Znaci ista kola su se vozila, u Forzi vreme oko 9.30, a u ove dve oko 8.20..
Pa to ti sve govori kako ih je mrzelo da prave staze, da se cimaju da bude identicno kao u stvarnosti, vazno je da su stavili izbor od 5000 vinila, tribala.. sigurno ima da se stave i one dve plave lampice na haubu, sto stavljaju likovi kod nas na golfove, i na juga.. cenim da ima i CD da okacis na retrovizor, da te panduri ne provale kad brzo vozis..
:d :d :D

Bojan Novakovic je napisao(la):
Gumball opravdan!!!!
Zašto, da to nisu možda profesionalni vozači? Sva ona usecanja loženja sa 200km\h na ravnom putu može da izvede svako ko ima muda, tu znanje nije potrebno. To što imaju hrabrosti ne daje im na pravo da se onako ponašaju. Nedo bog da dođu u neku kritičnu situaciju ko zna kako bi se proveli. To može samo da bude zanimljivo borisu i spikcu koji zajedno zasednu kod kuće i onda gledaju gumball po dva sata i dive se nekim snobovima ;). Maaaaaaaaa daj.

Što se tiče "naših faca" niko nije za njih ništa ni rekao pa neznam zašto si ih ti pomenuo.

A kako se to ponasaju?
Mislim, zaista ne gotivim gumball ali ne vidim cemu takav stav. I sta ti znaci to snobovi? Sta su ljudi snobovi jer imaju para da potrose na dobar auto i da iskoriste njegove mogucnosti na otvorenom drumu, pa nekad i da ga forsiraju preko fabrickih granica. Deluje mi prilicno uskogrudo razmisljanje a negde me i podseca na pricu o kiselom grozdju. Naravno da ces ti reci da to nije tako, i da te boli dupe za takva kola i ostalo ali...ono...

Nase sam pomenuo kao ekskluzivni model neprimerenog i iskompleksiranog ponasanja. Cisto da vidis sta znaci jadnoca.

Kako se ponašaju?
Pa podr tim ponašanjem sam mislio na ona slina mangupuiranaj i usecanja koje sam objasnio gore....

Snob... kad kažem snob ne mislim na svakog ko ima dosta para, već samo na, čitaj pazljivo, naku*čene buržuje. Tu je velika razlika.

PavleB je napisao(la):
Naravno da ces ti reci da to nije tako, i da te boli dupe za takva kola i ostalo ali...ono...

:zgran: :zgran: :zgran:

Grešiš, ovaj grešiš silno... veruj mi na reč.

PavleB je napisao(la):
Nase sam pomenuo kao ekskluzivni model neprimerenog i iskompleksiranog ponasanja. Cisto da vidis sta znaci jadnoca.

iagree.gif

Poslednja izmena:
Moram ti priznati da pola tvog posta nisam shvatio, ovaj prvi deo uz gramaticko naprezanje i pretpostavke sam uspeo da procitam, ali ovu drugu quote-u bez reply-a zaista nisam u stanju da odgonentem.

Mislim da nisi u pravi, Gumball nisu nakur*eni burziju. Glupa pretpostavka zasnovana upravo na decijim bolestima tipa : kako se izivljavaju, ja da imam takva kola vozio bi ih u desnoj traci vezan pojasom. Svakako da i tamo ima ******a, ali generalizovati je u najmanju ruku neozbiljno.

zver je napisao(la):
ma sve ti znaš. još kada bi znanje pretvorio u pare, gde bi ti kraj bio.

A koja je to americhka igra hardcore simulacija na bilo kojoj platformi ? :)

samo se teši. iste stvari sam slušao i za gt4, pa vidi šta je ispalo.

Ispala je simulacija u odnosu na onu arkadnu pucachinu i americhku bljuvotinu ;)

da da, koče onako. posle onog pravca na Tokio stazi, sa fokusom sam za 2-3 sekunde spustio na nekih 80km\h. mislim, ono je bilo bolje od formule, ja ne znam što bolidi ne pokupe onaj kočioni sistem.

Ajde vrati se ovde kad nauchish neshto o automobilima, molim te...

E, aj ovako... zaboravi.... mozemo ja i ti ovako do sutra ;)

Neznam ni ja zasto ulazimo ovu bezveznu raspravu kada je ovde u pitanju sam sukob miljenja. Ti imas svoje ja imam svoje i boze moj. A sto je najjace ni ja ni ti nismo ucesnik tog gumball-a pa nevidim razlog za raspravu o tome :).

A ono sto sam quotovao.... pa tu sam ispod pozeleo da napisem da se u potpunosti slazem sa tobom ali nemam pojma kako je to nestalo... verovatno sam ja nesto za**** :type:.

PS. Za greske u kucanju izvini... skoro sam promenio tastaturu pa mucim muke.

Poslednja izmena:
forsaken demon je napisao(la):
Rally automobili deluju kao da imaju 5 tona, tu se najviše oseća koliko nisu u stanju da realno simuliraju težinu vozila. Nije ni čudo što ne možeš da se snađeš u WRC 4 posle ove arkade driveru.

Da kazemo i da si u pravu za 5 tona, u WRCu imaju po 100 kila...I ne znam gde sam ja rekao da ne mogu da se "snadjem" u WRC4 ? Ja jednostavno ne mogu da ga igram jer je losh (nema fiziku)...

Boris Lozac je napisao(la):
Ali zato one nepostojece kucice i barake sto su u Forzi pobacali oko staza, kao cisto da ima tu nesto.. to je bas Lepo za oci...
o kućice viška ne boli glava, ali od drveta sa 2 plogona bole oči.

Boris Lozac je napisao(la):
Jesi ti video kakva su vremena na Nurburgringu u Forzi u poredjenju sa GT4 i Enthusiom...
Znaci ista kola su se vozila, u Forzi vreme oko 9.30, a u ove dve oko 8.20..
pa zbog ovoga ja neću igrati forzu :) nego, jel 8:20 kada imaš nekoliko 5 sekundi stop kazne ili bez?

driver je napisao(la):
A koja je to americhka igra hardcore simulacija na bilo kojoj platformi ? :)
ne računajući forzu, Papyrus. ljudi su pravili simulacije dok su japanci jurili 2d sprajtove po snes-u.

driver je napisao(la):
Ispala je simulacija u odnosu na onu arkadnu pucachinu i americhku bljuvotinu ;)
5 sekundi je najveća bljuvotina ikada.

driver je napisao(la):
Ajde vrati se ovde kad nauchish neshto o automobilima, molim te...
a ti se teši da fokus onako dobro koči :)

Sta ste se ucutali svi, bilo je bas gotivno kad smo se pod***avali ;)
Brze mi je prolazilo vreme na poslu.. :d :type:
Jeste se skupili konacno da isprobate obe igre..??
Ne znam Zver, sto vise citam o Forzi po netu, sve vise vidim da to nije igra koju bi mogao da igram, ok sve to, dobar AI, damage, ali svi kazu da je Forza bolji Racer, a GT4 Driver.. i sta je tebi na kraju bitnije, to da se auto u igri ponasa isto kao u pravom zivotu, ili da ce te AI izbeci kad se okrenes na sred staze... ?? ;)

Potpuno si u pravu. Klincima kupili besne automobile i po definiciju su momentalno naucili da voze. A posle, kad se nesto desi, dolaze prijatelji i pred pandurima skidaju tablice sa mesta nesrece. Nije mi jasno, zasto pokusavas da objasnis nesto , sto ocigledno, ne zeli da prihvati. Drzi svoj nivo.

borab je napisao(la):
Potpuno si u pravu. Klincima kupili besne automobile i po definiciju su momentalno naucili da voze. A posle, kad se nesto desi, dolaze prijatelji i pred pandurima skidaju tablice sa mesta nesrece. Nije mi jasno, zasto pokusavas da objasnis nesto , sto ocigledno, ne zeli da prihvati. Drzi svoj nivo.

Jos da si napisao na koga se ovo odnosi.. ;) Ja mislio da si pomesao teme, posle prve recenice.. ;)

Samo na one koji prolaze kroz crveno, a raje svuda oko raskrsnice.

Brate, kakve su to nepovezane recenice...???? ;)

spikac je napisao(la):
I tako...dokle vise? :trust:

Znaci GOTOVO!!! :D

Ladno sam sam sebe kvotovo(hehe)koji sam ljakse :D

Poslednja izmena:
Da li pratite na dsf-u forzine reklame!
Dok je nedavno na nbr-u jedan od sponzora bio naravno GT4 , nigde forze u real-lifeu

Ma ne raspravljam vec samo malo potpaljujem jer se i ja topim na ovim vrelim danima!

Nazad
Vrh Dno