Šta je novo?

Forza Motorsport 6: Apex

Sljaka posle update-a drivera. Odlicno radi igra i prilicno fino izgleda na Ultra.
Koliko vidim, 6 staza je dostupno. Igrace se sigurno.

Poslednja izmena:
ovo leti na 970gtx, dx12 dobro optimizovan....

[YOUTUBE]Q850CSz5Ghs[/YOUTUBE]

Ovo je kompletan izbor staza i automobila, ili su ovo ogranicenja zbog bete?!...

Ogranicenja zbog bete naravno

Sent from my Galaxy S7

Ne moze sa 8GB RAM-a na Ultra. Kolje i RAM i procesor, ali ide OK. Mada ne radi mi Afterburner FPS brojac pa ne vidim koliko ima FPS.

To su ti cari UWP-a, ne radi ni jedan overlay.

Ekstra, Forza mi je omiljena trkačina :d Nego imaš baš puno podešavanja sa grafiku. Na dva mesta On/Off, Rezolucija i Low, Medium, High, Ultra na jednom mestu. Još nisam stigao sve to da testiram. Je l ima neki info o tome kada izlazi full igra i kako bi to trebalo da izgleda što se sazdržaja tiče?

To su ti cari UWP-a, ne radi ni jedan overlay.

Ovaj na klipu ima FPS brojac. Ne znam samo koji. A ima i mnogo vise opcija u video tabu od mene. Ja imam samo neke dvije force opcije. Upravo ovo sto @Sympathy Chan napisa.

Poslednja izmena:
A ima i mnogo vise opcija u video tabu od mene. Ja imam samo neke dvije force opcije.

Stavi na Custom u Video podesavanjima pa ces moci da sve menjas sto ima.Dynamic ne valja secka sa njim dosta pa je negde cak bolja opcija Low barem ovo sto sam video kod mene.

Imate DxTory za fps overlay u win10.
Inace igra je extra, ne slušajte ove isfrustrirane pc gamere.

Imate DxTory za fps overlay u win10.
Inace igra je extra, ne slušajte ove isfrustrirane pc gamere.
kod mene igra leti ali je ovo arkada zesca...ja konto ovo ima simulacije ali posle assetto corse sve je kesa...ovo je igra za opustanje koja lepo izgleda

Jel postoji mogucnost da se igra instalira na neku drugu particiju ili mora na C?

Start/settings/system/storage pa tu promijeni

Sent from my Galaxy S7

ja konto ovo ima simulacije ali posle assetto corse sve je kesa
Pa ne znam šta si očekivao i nadao se kad se znalo šta je. Ja ušao samo zbog grafike da vidim i lepa je nema šta :D Mada kada se stavi na simulaciju ona skala jedva se vozi sa gamepad-om a još uvek ne može sa volanom, nisu odradili to, tako da ne znam šta da kažem...

kod mene igra leti ali je ovo arkada zesca...ja konto ovo ima simulacije ali posle assetto corse sve je kesa...ovo je igra za opustanje koja lepo izgleda

Meni nakon par utrka počne trzati opasno, memory leak, valjda ce popraviti do izlaska.
A ako tražiš izazov i simulaciju, pogasi neke/sve asistencije pa probaj.

Stuca li kome onaj intro? Skinuo sam ove hotfix zadnje drivere ali intro stuca. Dalje nisam ni pokusavao nego je obrisao pa da je instaliram na ssd.

Da li zna neko u cemu je problem kada hocu da skinem Forza-u. Sivo mi je ono free i pise pored To use this app you will need a device with more features. For details see Addititional Information > Hardware requirements. Inace imma Fx-6300, GTX 460 ASUS TOP 1GB i 12 gb rama. Inace GTX 460 je dosta jaci od GT 740 od preporucene graficke za minimum. Samo sto je GT 740 2gb, a moja GTX 460 1 gb. Da li to ima ikakve veze ?

Mislim da serija 400/500 nije podrzana.

Sent from my G620S-L01 using Tapatalk

Igra je odlicna, takozvani simcade. Napokon konkurenicija Codemasters igrama i NFS Shift i Shift 2 igrama. Evo par slika iz prvih trka:

w7t7ira.jpg

hylDRm5.jpg

DEZNJ0y.jpg

Poslednja izmena:
Kad ovo izlazi tj kad se moze probati?

Mozes da probas vec sad doduse betu ako imas windows 10 , preko Store-a searchuj i nacices da skines , nesto vise od 18 giga je

Ako imam "onu" verziju win10, da li mogu kreirati nalog na winstore i hoce li raditi kao na originalnom os-u?

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno