Šta je novo?

Forza Horizon 6

• Začetnik teme Začetnik teme Markic
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Bukvalno, u Forza Horizon igrama "online mode" mi je koristan samo u smislu da mogu da se takmičim sa prijateljima ko će najveću brzinu ili skor u driftu da ima na nekoj lokaciji na mapi. Za online trkanje su tu malo ozbiljnije igre.

Poslednja izmena od urednika:
Cek, a freeroam konvoji? Najjaca stvar, u petici sam 50h igrao misije i gaas stvarcice a onda u konvojima i meet-ovima jos 50h

Instalirana i ceka se , zna li se kad se orkljucava za nas sa najskupljim ulaznicama u koje vreme ? Sutra vece ponoc ili ?

Šteta samo što nikako, za sve ove godine, nema napredka kod FP i kokpit viewa. Malo da je dinamičan, da ima nekakvih pokreta glave/kamere. Shift i PCars su to vrhunski odrađivali.

Ja instalirao da vidim kako izgleda i ostao 3 sata u igri 🙂
Nisam igrao neku voznju jedno 10 do 15ak godina 🙂

Ja instalirao da vidim kako izgleda i ostao 3 sata u igri 🙂
Nisam igrao neku voznju jedno 10 do 15ak godina 🙂

Igra jos nije izasla, ja se ne bih bas eksponirao, prvo ce ti kaznu dati ovde na forumu. Mislim mene su shadow banovali na 10 dana zbog spominjanja piratske grupe, pravila su valjda ista za sve.

Mislim mene su shadow banovali na 10 dana zbog spominjanja piratske grupe, pravila su valjda ista za sve.
On nije pominjao pirateriju. Drugo, dobio si poene zbog piraterije, a banovan si automatski zbog prikupljenih poena.

Nisam ja nista piratsko spominjao, niti promovisao 🙂

Nazad
Vrh Dno