Šta je novo?

Forum

• Začetnik teme Začetnik teme kisha
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

kisha

Slavan
Učlanjen(a)
18.04.2008
Poena
301
Postovanje svima...

Imam problem vezano za svoj forum, koji je mnogo manji od ovog, i nadam se da ima neko ko moze da mi odgovori na sledece pitanje.

Zapravo problem mi se javlja sa banovanjem i sa mogucnoscu promene IP adrese korinika, koji je uzasno uporan i dosadan. Prosto ne znam kako da ga se otarasim!

Ako bi neko hteo da mi pomogne, bila bih mu mnogo zahvalna i izmedju ostalog imala bih jos dosta pitanja vezanih za ovu temu, jer se bas najbolje ne snalazim u administraciji foruma, a ovaj mi se bas dopada, odlican je! 😉

Hvala!

Pada mi na pamet, Benchmark ne dozvoljava registrovanje sa javnih adresa (gmail, yahoo, hotmail itd) pa probaj tu opciju, tako ce teze da dodje do nove adrese sa kojom bi se registrovao. Ban po IP adresi ti ne znachi nishta. Ukljuchi i obaveznu proveru novih korisnika od strane moderatora, tako da morash da im odobrish da bi mogli da koriste forum.

Hvala na brzom odgovoru!

Da, to je i meni palo na pamet, ali nigde ne mogu da nadjem tu opciju da se zabrane te javne adrese... Da li bi onda svim trenutnim clanovima bilo onemoguceno da koriste forum?

Poslednja izmena:
ne bi naravno
nego bi samo novi clanovi koji zele da se registruju morali da to urade preko neke druge mail adrese tipa one koje su dobili od provajdera i slicno

Moj forum nazalost nema tu opciju, mada ce pre biti da ja ne umem da je nadjem, zapravo nema je tamo gde je konfiguracija foruma. A koristim phpBB, taj je bio u cpanelu sajta, a ne razumem se u sve to, pa se zato izvinjavam sto gusim sa verovatno glupim pitanjima. Nedavno mi je stiglo i da mogu da dopunim ovu verziju, ali nemam pretstavu kako se to radi, bojim se da se ne pogube podatci, jer imam skoro 2000 clanova i oko 12 000 postova. A najvise bih volela kada bi i moj forumcic imao sve ovo sto ima ovaj. Da li postoji mogucnost da se to sve sada prebaci na ovakav??? :rupa:

Da li je moguce da nema niko odgovor ili savet za mene!??? 🙁

Da li je moguce da nema niko odgovor ili savet za mene!??? 🙁

reci mi koju verziju phpbb foruma koristis. phpbb3 u admin panelu ima opcije ban email, ban ip, ban korisnika...

e sada reci da li je i free host ili si zakupio koji ti je cpanel na hostu

Nazad
Vrh Dno