Šta je novo?

Forum-Sajt vesti

dozla

Čuven
Učlanjen(a)
08.05.2002
Poena
620
Verovatno nije tema za ovde ali nigde drugo smisleno ne mogu da je otvorim. Da li je ikako moguce da ovaj deo "Ceo tekst pročitajte na Benchmark sajtu" vodi direktno na vest a ne na naslovnu stranicu. Cesto kliknem na taj link i u principu u 50% slucajeva i ne uspem da nadjem tu vest koja me interesuje. Posledanja je ova za Sony, dosao sam na naslovnu stranicu pa sam prvo kliknu na telefoni ali to nije to, onda sam shvatio da treba da kliknem na Android ali ta vest nije bila medju prvih deset a evo sada uopste ne mogu ni da je nadjem je je nema pod android delom? Dok sam ovo pisao uspeo sam da je nadjem tako sto sam kliknuo na telefoni, pa vesti, pa biznis it pa ta vest je peta po redu (na forumu je poslednja postavljena).

U svakom slucaju mislim da bi bilo korisno da link vodi na vest. Serach doduse radi dobro ali i to je korak vise i dosta vise tapkanja vise nego sto bi trebalo.

I mene ovo zanima.

+2 :D

Isto i kod mene. Retko doduse otvaram sajt vec godinama ali bar sada vidim neki zanimljiv naslov i zelim da procitam tekst a onda ide muka da nadjem samu vest. Tako sam i odustao od citanja vesti do daljeg dok se ne ispravi to.

Ajde i vi sad, postavljate mnogo nezgodna pitanja. Cutite i klikcite :)

Ponovo poceo da se koci nenormalno.

od kako su uveli ovu novu, đubre, verziju nije moguće više ni skrolovati normalno, kasne po 3-4 sekunde reakcije na komandu miša
- u čemu je fazon, treba li da upgrad-ujem komp da bih mogao normalno da pročitam testove :d

Poslednja izmena:
Ne nego da kupis neki uredjaj sa tac skrinom i da tapkas, 21. vek je HEY! :d PC je tako passe :d

Vrh Dno