Šta je novo?

Forum Pretraga gremlini

DukeLander

Administrator
Administrator
Učlanjen(a)
03.11.2008
Poena
1,605
E sad sam besan,ko Igoritza.. 🙂

A razlog je ovo,mislim nije covek kriv nista,vec napominjem situaciju

Jednostavno,kad sam na netu kod kuce (previse) cesto se desava da mi "Search" opcija jednostavno ne nalazi nista.I to ne samo na ovom forumu vec i na ostalima.
Evo gore pomenuti primer,sad sam na poslu i sve sam iz prve nasao,kod kuce posle 5-6 puta mi izbaci da ima nesto,jutros pre posla kod kuce ama bas nista nije nasao,tek posle x pretrage...
Uglavnom sam na FF,a probao sam na SWIron,Opera,IE isto se ponasaju...to sam i ranije primetio,ali sad ga bas pretera

Misleci da sam blesav i/ili lud,pozovem jos ranije kolegu Dyabolica u pomoc,isti forum,ista pretraga,njemu izlista rezultate,meni nista.Drugi forum probamo,isto...

NOD ne nalazi nista,zadnji FF,relativno frishak XP,ADSL net...
Ima li neko ideju u cemu je fora,ili da potrazim Ghost Busterse?

Poslednja izmena:
nema odgovora...

nego, gde ti avatar?

Krenuo da stavljam drugi pa se smorio jer me zena napushila sto skidam njenu sliku...e reko onda nece biti nista! Nije dosta sto te gledam live jos i na forumu da te gledam... 😀 Sala naravno...

Niko nista... Juce sam probao sa kolegom,on na poslu ja kuci,opet isto...
Danas stavljam frishki Win7 pa cu da vidim,mislim,koja glupost...

Cisto wild guess i moje nasumicno rantanje. Da nemas kojim slucajem instaliran Comodo i njegov DNS server/VPN tunel or whatever? Ili nesto sto obavlja slicnu f-ju. Moguce da ovo isto pravi problem, jer, kao sto kazes, desava ti se samo na kucnom kompu

Na ovom OS-u nisam instalirao Comodo,mada ni na prethodnom nisam primetio problem...

Nasao sam sta je,sunce mu....
Pozali mi se klinac da na njegovom kompu nesto zeza net,ne otvara neke sajtove.Ajde da probam na njegovom pretragu,isto.Skontam da je ruter,sta drugo moze biti.Udjem u podesavanja,kad tamo svega...bilo je padova napona zadnjih nedelja a posto nije na UPS-u moguce da je pobrljavio od toga.Opalim Reset to factory settings i sve proradi ko podmazano...
Koja glupost...

Nazad
Vrh Dno