Šta je novo?

Forspoken (Project Athia)

DeRadicci

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
04.08.2011
Poena
525

Watch a breathtaking first look at PROJECT ATHIA (working title), a thrilling story-led, action-packed adventure
from Square Enix's new studio, Luminous Productions.

PROJECT ATHIA is the culmination of Luminous Productions' philosophy to create a completely new and fresh
gaming experiences that fuses together the latest technologies with art.

Coming to both PlayStation 5 and PC, with PROJECT ATHIA you can look forward to being transported to a vast
and detailed world filled with beauty and dismay.
Post automatically merged:

Preimenujte temu, igra ce se zvati Forspoken:

Poslednja izmena:
80eur standardna verzija :eek:

Samo neka preteruju sa cenama ali koliko vidim Turska ili Argentina ce da budu ponovo aktuelne teme za kupovinu.

Ovo mi ne vredi ni 30e, grafika uzas...kao da je pravljena pre 10 godina.

I meni je bas odbojna igra, mislim da cu je preskociti..

Meni je već došlo da zadavim heroinu, nikako da umukne.
Još jedna od onih "jakih nezavisnih ženskih junakinja" koje moraju igrača non-stop da kljucaju u glavu kako su jake i pametne i uvek imaju nešto da kažu i prokomentarišu...da sam 'teo to u životu oženio bih se, ne treba mi i u video igrama...

Gameplay mi deluje zanimljivo, šteta što je ostatak igre klasičan ubisoft open world. Crafting, skeniranje okoline tornjevima, dooosadno.
Kad će više da prestanu da prave igre na isti kalup ***.
Uz zanimljivu priču bi mogla biti dobra i igra, ali 80€ je žešće proseravanje.

Citat iz komentara:
Anytime I hear "they only allowed us 7 minutes of B roll" in my head I just shift it into the "wait until discounts to buy if ever"

Lolcina.

Evo i samo screenshota zahteva, da ne mora da se klikce.

FmrMevPXEAAFrMQ

1440p 30 fps-a :D

Ovo je veoma neoptimizovana igra.

Naravno da ima, Square su genijalci koji su Denuvo stavljali i na 100% besplatnu igru.

sta je ovde toliko zahtevno, grafika izgleda kao na igrama pre 5-6 godina

Kakav im je ovo ***** pisao sys req, cuj GTX 3070 i GTX 4080, imaginare karte. I grafika nista bolja od naslova koji su izasli 2015-2016.
6800xt i 4080 lol

kao ekvivalent su 6800XT i 4080..
U kom univerzumu ?

Ovo postaje smešno :ROFLMAO: Oni smatraju igrače nekakvim debilima.
Zamisli kupiš 3070 i igraš u 30 fps-a :eek: How yes no. Pa opalio bi refund i njima i nVidiji.
Ako 3070 ovo ne bude gurala na max u 1440p na 60 fps-a moš je bacit', pa sve da ima neku svemirsku verziju RT-a.

A sta da se radi... Morao je da padne downgrade (u odnosu na prve trailere), kako bi ovo uopste moglo "fino" da radi na konzolama i kompovima koji ne kostaju par kila evra.

Nema smisla 30fps sa 3070 osim ako nije neko vram ograničenje. A 150 gb ssd prostora niko ne spominje 😂
Da li zna neko koliko ce zauzimati na ps5?

6700xt ima 12GB nije ni VRAM :D

jednostavno neoptimizovani junk :)

Vrh Dno